Morgenloppe #3

Dagens morgenloppe er denne gamle Smølf, som er fundet i en rodekasse på et marked. Synes den er ret sød, og tænker at Fleur og jeg nok skal få mange “husk at børste dine tænder som Smølfen, ellers kommer Karius og Baktus” samtaler.

Apropos Fleur, så er hun bare en hængebaby for tiden. Hun powernapper når hun endelig sover, og 1,5 times søvn på 10 timer er altså ikke nok, når man kun er knap 4,5 måned. Pyyha det er altså nogle lange dage… Derfor får jeg heller ikke læst blogs og kommenteret som jeg gerne vil. For når hun sover om aftenen, så er jeg altså også træt. Men håber og satser på det snart vender…

5 thoughts on “Morgenloppe #3

 1. Skøn smølf – vi har mange fra min barndom, men ingen tandbørstesmølf – den kan nok bruges til mange gode tandbørstesnakke :-)
  Håber din datter snart finder soverytmen igen, så både hun og moren kan få sig nogle velfortjente hvilestunder…

 2. Ingen af mine to sov særlig meget, storesøster powernappede sig nærmest igennem til hun var 2 år. Men det bliver helt bestemt bedre, og nej, det er desværre ikke så sjovt. Masser af tanker til jer, og skønne Fleur.
  Smølferne er så fine, og hvor er den sød, den lille tandbørste-smølf :-)

 3. Ellskkkeer smølferne – Jeg var så heldig at jeg den anden dag fandt mine egne fra da jeg selv var barn. De t var et hit både for mig, men bestemt også for mine børn:-)

 4. @Malene – Ja, det er nu engang nemmest og rarest, men så længe hun er en glad baby, er det ikke så slemt igen. :-)

  @Bebe – De gamle Smølfer er nu altså særlige. Havde også en masse som barn, men tror jeg solgte dem på et loppemarked. Desværre!

  @Skrædder – Hold da op, 2 år! Det var da helt vildt! Men ingen børn er ens, og nogle har bare ikke det store søvnbehov. Heldigvis er Fleur glad det meste af dagen, så det er ikke så slemt igen. Men nogle gange har man bare brug for en pause fra underholdningen. ;-)

  @Dorthe – Ej hvor er du heldig! Jeg solgte vist mine som barn, øv! Men der er en ny samling igang til Fleur. :-)

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *