DIY: Hama halloween pynt - det bedste jeg ved ...
diy halloween krea

DIY: Hama halloween pynt

hama-halloween

(U)hyggeligt Hama halloween pynt, ikke? Det er et hurtigt og hyggeligt projekt, så skal I holde halloween fest lørdag eller søndag, kan I sagtens nå at lave lidt ekstra pynt med børnene. Måske lidt blandet til vinduerne eller små spøgelser til træerne udenfor? Sæt blot en lille snor i efter strygning, og så er de klar til ophæng.

Normalt er halloween ikke noget vi gør i herhjemme, men flere og flere tager det til sig, og jeg tror, det bliver en ny tradition i Danmark. Og hvorfor så ikke bakke op om børnenes ønsker og gøre lidt ud af halloween?

Fleur er meget opmærksom på alt det halloween pynt der kan købes i butikkerne, og har spurgt meget ind til det. Derfor bliver jeg også mere og mere blød omkring emnet, og vil gerne gøre halloween til børnenes fest.
For det ér da hyggeligt, at holde fester på børnenes præmisser. Med eller uden gæster – weekend eller hverdag. Det behøver hverken at være stort eller flot – bare det er hyggeligt og børnene føler de er en del af det.

Vi skal ikke holde nogen stor halloween fest, men blot hygge hjemme os fire med lidt (u)hyggelige ting. Efter aftensmaden skal vi ud på en lille “slik eller ballade” rute, med andre børn i området. Det glæder Fleur (og de voksne) sig helt vildt til.
Da det ikke er alle der ønsker besøg af de udklædte børn, har vi i området vi bor i, tilmeldt os til “slik eller ballade” ruten. På den måde undgår vi sure miner fra folk der ikke ønsker besøg, og den idé er jeg ret vild med. Der er samtidig lavet en tidlig rute for mindre børn, hvor der ikke må skræmmes, og en senere rute for de større børn, hvor man kan skræmme (næsten) lige så tosset man vil.
Børnene er hjemmefra blevet gjort opmærksomme på, at de ikke er ude bare for at få slik, men at de lige så meget skal opleve, se og lytte. Og ikke mindst sige pænt tak for slik, frugt eller hvad de nu får rundt ved husene.

Jeg håber, at mine tanker omkring halloween i Danmark, kan sætte lidt tanker i gang hos nogle af jer læsere. Lad os gøre det til en fest for børnene, men lad os samtidig respektere dem som ikke ønsker at tage del i halloween.

Har I lyst til selv at lave de (u)hyggelige halloween figurer ud af Hama perler, kan I nemt tælle perler på billedet her.

hama-halloween

Rigtig god halloween til jer – om I pynter op eller ej. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar