.

I starten af ugen lavede jeg disse til og fra kort i selvtørrende ler. I går var de endelig helt tørre, og klar til maling og lædersnor. Er godt tilfreds med resultatet, og tænker de bliver fine som pakkepimp.

33 thoughts on “.

  1. Jeg håber at de falder i god jord hos modtagerne. Men måske jeg skal sortere i, hvem der skal have dem… Nogle bliver nok gladere end andre. ;)

   De er malet med almindelig hobbymaling. Lidt tilfældigt det blev det, men det var super fint til det. De var tørre på ingen tid.

   Har ikke gang i nogle særlige hæklerier. Laver bare lidt forskelligt, når strikkeriet driller. ;) Stjernen her er efter inspiration fra “hvad bier tænker”.

   KH

 1. Uhh jeg er blevet inspireret… Nu ved jeg hvad jeg ellers kan brugen leret til. Jeg har resterne af en pakke liggende efter at jeg har lavet Louise Langaard inspireret lysestager af det..

 2. Hvor er de bare flotte! Jeg er lidt interesseret i at høre hvordan du får kanterne så skarpe? Når jeg stikker ud i selvtørrende ler, bliver det flosset og ujævnt og meget grimt. Men dine kanter er vildt pæne. Hvordan gør du? Er de skåret ud med kniv eller?

  Kh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *