DIY: Mors dags gave - det bedste jeg ved ...
diy inspiration krea

DIY: Mors dags gave

mors-dag-personlig-gave-kort

Hjemme hos os markerer vi både Mors og Fars dag, og både børn og voksne synes det er lidt hyggeligt. Det er ikke fordi der behøver at ske det store, men det er en fin lille reminder om at sætte pris på hinanden.

I Mors dags gave fik jeg selv to Dahlia til haven, som Fleur var med ude at vælge. Fleur og jeg fandt en fin placering i haven og plantede dem sammen.

Til min mor og Pierres mor lavede jeg et lidt anderledes kort, som med tekst i kombination med slik fortalte dem, at vi sætter stor pris på dem. Det var lidt sjovt at se deres reaktion, og de synes begge ideen er sød.

Ideen med kortet er flere år gammel og ikke min. Jeg har blot lavet min egen version, printet dem på mit arbejde og derefter er de klæbet på en plade for stivhedens skyld.

Hvis min far stadig levede, ville kortet være rigtig fint til Fars dag også. Jeg er sikker på, han også ville synes om ideen.

mors-dag-kort-slik

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar