EGG helmet give away

vind-egghelmet

I samarbejde med North Sport har jeg fornøjelsen af at udlodde en af de fantastiske EGG helmet som Fleur har testet. Se min anmeldelse af hjelmen lige her.

EGG helmet fåes i to størrelser – S og M. Der er lige pt. 14 skins at vælge i mellem, og der skulle efter sigende være nye designs på vej.

For at deltage i konkurrencen om en valgfri EGG helmet, skal du blot gøre som følger:

 1. Like Det bedste jeg ved på Facebook
 2. Like EGG helmet Danmark på Facebook
 3. Skriv en kommentar herunder med link til hvordan din søn eller datters ønskehjelm ser ud. Gå ind på Northsport.dk og se alle skins og add-ons.

Jeg trækker en heldig vinder mandag d. 3/11.

OBS! Der er desværre lidt rod med kommentarerne – nogle oplever at noget af deres kommentar forsvinder. Tjek derfor venligst Jeres kommentar efter indsendelse. Hvis der mangler noget, bedes I sende mig en mail (detbedstejegved@gmail.com), så opdaterer jeg Jeres kommentar.

OBS!! Konkurrencen er afsluttet! Den heldige blev nr. 5 – Trine Black som har fået besked via mail – stort tillykke! Håber Oscar bliver glad for sin EGG helmet med skin Nino og horn. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

112 thoughts on “EGG helmet give away

 1. 1: liked din facebook side for længst siden ;)
  2: liked egg helmet Danmarks facebook side ;)
  3: yes elsker denne hjelm og den er så fed med alle dens tilbehør og at den kan ændres på i dens udseende

 2. Sikke en fin give-away! Har længe haft et crash på den EGG helmet med leopardcover og prinsessekrone – så håber at vinde den til min datter Alba <3
  Der er liket og følger med på Instagram og bloglovin :)

 3. Der er virkelig mange fine valgmuligheder, men favoritten til min lille pige på 2,5 år må alligevel være “Skin pua” og naturligvis med add-on princess :-)

  Jeg har liket på facebook og krydser fingre! :-)

 4. Uhh det er svært at vælge her.. Men Oscar ville helt sikkert elske SKIN NINO med HORN… Mega sej uden at være for crazy

 5. Åh min Thitsen ville elske sådan en veninde-hjelm. “skin Maya” med krone på er klart min favorit:)
  Din fb-side er selvfølgelig liket for længst:)

 6. Det var godt nok en giveaway der er helt fantastisk. Agnes fylder 8 den 20.11 og hun ønsker sig ufatteligt meget en egghelmet med Leo og prinsessekrone….nåhr hvor jeg krydser alt hvad jeg kan…

 7. Har linket både dig og hjelmen på facebook.
  Min pige ønsker sig hjelmen med overtrækket som hedder EGG Helmets © Skin Pua, samt kronen på toppen :)

 8. Uhh cykel hjelme er bare så svære, vi har nu haft en del forskellige til vores datter på 4, men intet fundet der passer rigtig, eller kan holde mere end et par mdr…
  Så hvis vi skulle være heldige og vinde den lækre hjelm er vores datter helt vild med Pua http://www.bloglovin.com/frame?post=3648884733&group=0&frame_type=a&blog=12003053&frame=1&click=0&user=0
  Gerne med krone hvis det er muligt… Jeg er jo lidt prinsesse som hun siger :-)

 9. Fed giveaway.

  Jeg har været forelsket i den cykelhjem, siden jeg så at Fleur cyklede med den.
  Den er SIMPELTHEN SÅ fin i udseende og ser meget sikker ud.
  Den ville min søn elske at vinde.
  Vi ønsker os Tommy skin med mohawk add-on.
  Synes der er mange fine at vælge imellem og de er alle seje på hver deres måde :-)

  Mvh Tina og Ludvig :-)

  PS. Har liket både detbedstejegved på face og Egg helmet Denmark.

 10. Der er vist lidt rod i kommentarerne i dag… Har endnu ikke fundet fejlen, desværre.

  Vil du være sød at sende mig en mail (detbedstejegved@gmail.com) med din kommentar? Så opdaterer jeg den her.

 11. De hjelme er så fine!
  Jeg har liked og er på skin Maya med prinsesskrone. Afdæmpet, men alligevel med lidt spræl i form af kronen. Og jeg er sikker på at den vil hitte hos husets 3 årlige pige.
  Mvh Carina

 12. NØJ, hvor vil jeg gerne vinde sådan en til vores datter. Hun er SÅ svær at finde cykelhjelm til, de sidder allesammen elendigt. Hun har åbenbart et ret aflangt hoved, så normale hjelme slutter overhovedet ikke til i siderne, og de er tit for korte.
  Forhåbentlig er den der bedre i måden den kan justeres?

  Hvis vi er så heldige at vinde, synes jeg den her kombination vil være hyggelig. Den minder om Grækenlands-ture =)
  http://northsport.dk/egg-helmets-c-skin-niki.html
  http://northsport.dk/egg-helmets-c-add-on-suncap.html

  Med krydsede fingre, hilsen Joyce

 13. Jeg og mine børn er helt vilde med EGG Helmets. Især fordi mange andre modeller er svære at åbne og lukke for små børnefingre.
  Mine tvillingedrenge vil komme op at slås om en ny hjelm så hvis jeg vinder skal det være Maya med Add-on Princess til min datter

 14. Åh, jeg er så vild med de hjelme – ikke mindst fordi de skulle være så sikre, at de så samtidig er vildt fede er jo bare et kæmpe plus :-) På trods af at det hedder “Maya”, så er jeg sikker på at min Charlie ville være ret cool med den – måske med en mere drenget Mohawk på toppen ;-)

  http://northsport.dk/egg-helmets-c-skin-maya.html

  KHer og krydsede fingre, Laura & Charlie

 15. Sikker på en hjelm med Skin Dante og Add-on Mohawk vil være et kæmpe hit hos min søn Viktor på 6 år

 16. Sikke en skøn giveaway.
  SIKKE EN SKØN BLOG!

  Det er så svært at vælge mellem de der übercool hjelme. Min søn Magne (5 år) står og råber flammer med ad-on mohawk http://northsport.dk/egg-helmets-c-skin-dante.html og http://northsport.dk/egg-helmets-add-on-mohawk.html

  mens min datter Ella (2 år) foretrækker dorothy skin og add-on princess http://northsport.dk/egg-helmets-c-skin-dorothy.html og http://northsport.dk/egg-helmets-c-add-on-princess.html

  De er da for SKØNNE de hjelme!

 17. Min søn på 7 år, har planer sin diagnose og motoriske problemer kun lige lært at cykle her i sommers.. Han ville elske en sej hjelm , da hans er købt i børnehave tiden og er ved at klemme.. Denne med hanekam ville Være et hit.
  ( har desværre ikke nogen computer :-( da vi ligger vægt på børnene og åbenbart vil min tlf ikke ligge link ind :-( Det var Jack Skin med hanekam )

 18. Til min datters fødselsdag er et af de store ønsker en Egg hjelm i str. S, Niki skin og så selvfølgelig prinsesse krone ad on

 19. Min store seje cykel pige Clara der bliver 5 år lige om lidt ville blive så lykkelig over at vinde en EGG helmet med leopardcover og prinsessekrone.

  Hun ville have så godt af sådan en skøn ekstra gave, fordi hun er den sejeste storesøster til to mindre søskende og fordi hun har været igennem en svær tid hvor hendes lillesøster var alvorligt syg. Vi krydser alt hvad der krydses kan ☺️

 20. Sikke en skøn, skøn giwe away. Jeg ved, at min søn August på 4 ville elske at vinde en Egg helmet med skin Tommy, med djævle horn. Ville se så sejt ud, når han kommer styrtende afsted på sin nye cykel

 21. Uh jeg har svært ved at vælge mellem denne med prinsesse krone på eller den Fleur har;) Uanset så ved jeg at Olivia vil blive over lykkelig. Hun er så misundelig på Tobias med mohawk på;) De ville da være et kønt par i cykeltraileren:)

 22. Herman får en cykelvogn i julegave (og hans storebror) – så hvor passer end hjelm mere, end på hovedet af ham :) det skulle være armygrøn med horn, naturligvis

 23. Åh det ville passe perfekt ned en Skin head Niki med adon princess som en ekstra fødselsdagsgave til mit elskebarn Klara der fylder 3 år :)

 24. De hjelme er bare så skønne. Jeg har længe ønsket mig en til Alberte.❤️ Hvis lykkensstøv blæser min vej, skal den helt sikkert være som den på billedet. Er vil mrd leo og alberte er vild med prinsesse kronen. ❤️

 25. Jeg viste min datter My på 3 år, dit billede med leopard og prinsesse krone , og hun kom helt op at kører. Hun ELSKER nemlig leopard ( kraftigt præget af moren gennem længere tid – men skønt) og prinsesser

 26. Min datter er vokset ud af sin hjelm hun har nu og ville da gerne give hende en ny ☺
  Str. M
  og med dorothy skin og prinsessekrone på

 27. Åh så fin hjelm. Min lille mus er lige begyndt på sine løbecykel og mangler en hjelm. Ønsket er grå leopard med prinsesse krone

 28. Min datter er så vild med den hjelm… Mest af alt fordi den kan få horn!! Så jeg tror jeg ville gå ind og forsøge den bliver bare lidt piget med den søde Leo skin og så skulle hun have lov at fyre den af med horn. Hun er en rigtig vildbasse og selvom hun kun lige er fyldt 6, er det hun har nu hendes 3 hjelm, for de to andre har været ude for slemme styrt.

 29. De er altså fine – kan da slet ikke vælge… Det kommer nok også lidt an på hvem af pigerne, der skal være den heldige…;)
  Men umiddelbart er jeg mest vild med Fleurs version – skin maya og add-on princess…;)
  Kh Anne

 30. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde en lækker egg helmet, så ønsker min datter sig den i str m + skin maya + Princess add-on

 31. Skulle jeg være så heldig at vinde en lækker egg helmet til min datter, så ønsker hun sig den i str m+skin maya+Princess add-on

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *