Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
bObles Tumletal // konkurrence - det bedste jeg ved ...
give away jeg anbefaler julekalender legetøj

bObles Tumletal // konkurrence

bobles-tumletal-01bobles-tumletal-2bobles-tumletal-1 bobles-tumletalbobles-tumletal-3

Har I set de nye Tumletal fra bObles? Fleur har fået et sæt i gave af bObles, og bruger det til mange forskellige ting. Hun interesserer sig meget for tal og bogstaver, og med de fine Tumletal kommer der tallæring ind i legen også.

Enten bruger vi de medfølgende papbrikker med bl.a. plus og minus, og ellers leger vi jorden er giftig og stabler tårne. Som en lidt anderledes udgave af jorden er giftig, beder jeg Fleur hoppe efter tallene, og sætter gerne lidt hastighed på også. Det er faktisk ret sjovt, og på den måde skal Fleur koncentrere sig om balance og tal samtidig.Vi bruger dem også gerne sammen med de andre bObles og laver sjove baner ud af dem. Alt i alt er vi rigtig glade for dem, men når jeg ser vejl. udsalgspris (kr. 799,00), synes jeg prisen er for høj, og tænker ikke jeg ville give fuld pris for dem. Men de ér sjove og lærerige, og jeg kan bestemt anbefale dem.

Instagram har jeg i samarbejde med Anne og bObles gang i en konkurrence hvor du kan vinde et sæt Tumletal. Kig forbi min profil inden i aften kl. 21, hvor vi trækker en vinder.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar