Få streetcredit hos børnene med blinkesko - det bedste jeg ved ...
Uncategorized

Få streetcredit hos børnene med blinkesko

blinkesko-led

Jeg er helt oppe at ringe over mine nye blinkesko, og synes det er noget af det sejeste jeg længe har købt. Nogle tænker måske det er en knap-tredive-års-krise, men det er det bestemt ikke. Hvem går ikke rundt med en lille drøm om blinkesko? Det er nok ikke så mange der vil stå ved det, men jeg siger jer det kommer frem når man får dem på. I dag da jeg afleverede børn, havde jeg skoene tændt og hold nu op, de giver meget streetcredit blandt børn og pædagoger. ;)

Fleur og Luc er død-misundelige og jeg forstår dem fuldt ud. Desværre så er disse blinkesko lige så dårligt fodtøj som alle de andre blinkesko. Og måske endda værre. De er stenhårde i bunden, og man går ikke super godt i dem. Jeg ville derfor aldrig købe dem til børnene. Måske er det mega dobbeltmoralsk selv at gå rundt i dem, men børnene har accepteret at det er voksensko, og synes bare det er sejt, at de får lov til at skifte mellem de forskellige farver blink.

En veninde mener det må være slut med blinkesko, den dag jeg fylder tredive. Jeg tror dog, at jeg vælger at danse mig ind i trediverne med fuld knald på blinkene. Man får kun det sjov man selv laver… ;)

De seje blinkesko kan købes lige her. De er til den lille side, så overvej at tage et nummer større. Jeg bruger normalt 38, og har disse i 38,5. De kom omkring fjorten dage efter bestilling – rimelig godt klaret fra Kina.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar