Påskeferie og anbefaling af gode vine - det bedste jeg ved ...
Uncategorized

Påskeferie og anbefaling af gode vine

nativ-vin

Da jeg cyklede hjem fra arbejde i dag, var det med et kæmpe smil på læben. Vi er nemlig alle fire gået på påskeferie helt frem til tirsdag d. 29. Forude venter 10 skønne feriedage med afslapning, hus- og havearbejde og hyggelige planer med venner og familie. Simpelthen så fantastisk!

Normalt er det mig der henter børnene om fredagen, men i dag lavede vi lidt om på det. Jeg cyklede direkte hjem og lavede en tornado med støvsuger, klude mm., alt imens Pierre hentede børnene og tog dem med ud at handle. De købte ind til aftensmad og fredagshygge (som i dag bestod af frugtsalat med råcreme, mmm), og jeg fik ordnet en masse uden forstyrrelser. Det fungerede super fint for os alle, så det tænker jeg skal gentages når hverdagen melder sig igen.

For at skyde ferien godt igang, åbnede vi en god flaske rødvin. Det er så skønt lige at falde ned med et godt glas og bare nyde. Særligt på en dag som i dag…
Er man til italienske vine, kan denne (Nativ Eremo San Quirico 2012) i øvrigt anbefales. Den er super lækker, og det er ikke uden grund at den for fjerde år i træk, er kåret til Italiens bedste vin.

Vi køber vores vin hos Andrup Vin som holder til her i Esbjerg. De har dog også en webshop, så alle kan være med. Og nu jeg er startet på rødvin snakken, kan jeg ikke lade være med at komme med et par anbefalinger mere inde fra shoppen… ;)
Som “hverdagsvin” – altså en vin i lav prisklasse er vi glade for Luna Argenta. En anden god vin som er lidt dyrere, men som stadig har en fin pris er Montemajor Maravento – den er vi altså ret begejstrede for.

Måske I mangler et par gode flasker rødvin til påskefrokosten? Måske som værtindegave? Alle tre flasker kan i hvert fald anbefales. Og med 6 styks prisen kan alle jo være med.

For god ordens skyld vil jeg lige påpege, at der intet skjult reklame er i dette indlæg. Det er ren og skær begejstring over lækre vine fra en butik med fin service.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

Skriv et svar