Go green – hængende planter DIY

hanging-plants

Vi er hoppet med på den grønne bølge, og har nu hængende planter i hjemmet. Ser det ikke fint ud? Synes det giver fint liv til rummet, og har et pænt og lidt grafisk udtryk.

Jeg har længe forsøgt at overtale Pierre til en “grøn væg”. Altså ikke at væggen skulle males grøn, men jeg havde et billede inde i hovedet af en masse grønne planter på en tom væg i køkken/alrummet. Dette blev kompromiset, og jeg er godt tilfreds.

Vil I også med på bølgen, kan I finde en fin DIY til hængende planter lige her. Det er super nemt at lave. Jeg har “foret” krukkerne med plast, så de stadig kan vandes trods hul i bunden af krukken, som de fleste af denne type krukker har.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

4 thoughts on “Go green – hængende planter DIY

  1. Det ser virkelig pænt ud – og en lækker måde at dekorere en tom væg.
    Jeg vil rigtig gerne have sådan en hængende plante eller to på vores badeværelse. Tror mine potter skal være hvide, men ellers tror jeg at jeg kopiere dit DIY.
    Tak for inspiration.

  2. Hej Tine, egentlig første gang jeg kigger forbi din blog. Har læst med på instagram i længere tid. Men sikke en fin blog – jeg blev helt inspireret og blev helt hvirvlet ind i dit univers! Synes ikke der er mange bloggere som formår at holde blogmediet kørende med kvalitet, men hvor er det skønt som det hele er så fint og inspirerende det hele!
    God dag til jer! Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *