Inspired by Kids – vind et gavekort på 700 kr - det bedste jeg ved ...
give away invitationer

Inspired by Kids – vind et gavekort på 700 kr

05 04 01 02

name it har lanceret et nyt og meget fint e-univers. Inspired by Kids hedder det, og det rummer virkelig fine artikler, som bestemt er værd at kigge nærmere på.

Inspired by Kids er delt op i fire kategorier – MAD, FERIE, MODE og AKTIVITETER, og alle kategorier byder på skønne billeder, velskrevne ord og virkelig meget inspiration. Se bare de fine fødselsdagsinvitationer på billederne. De er fundet under aktiviteter, hvor der også ligger en DIY. Jeg  e l s k e r  som bekendt fine invitationer, så disse kan jeg slet ikke stå for.

01_redigeret

Hvis man mangler inspiration til madpakken (eller en ny madkasse – den på billedet er fra Blafre, er den ikke skøn?), ligger der her tips til en sund en af slagsen. Der er også opskrifter på super lækre snacks – se bare her og her.

Prøv selv at gå på opdagelse blandt de mange artikler. Inspired by Kids opdateres flere gange ugentligt, så der er nok at dykke ned i.

Og så til en fin konkurrence… name it vil nemlig gerne forkæle en heldig læser med et gavekort på hele 700 kr. til www.nameit.dk. Alt du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar herunder, og fortælle hvilken artikel på Inspired by Kids du synes bedst om.

Jeg trækker en vinder på søndag d. 29. kl. 20. Som altid må du meget gerne følge med på Facebook eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS!! Konkurrencen er afsluttet! Den heldige blev nr. 2 – Louise, som har fået besked via mail – stort tillykke!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med name it, men ord og mening er min helt egen.
Læs min reklamepolitik her.

You Might Also Like

47 Kommentarer

 • Reply
  Mai O.
  marts 24, 2015 at 9:40 pm

  Nu har jeg efterhånden kigget derinde nogle gange, and I may say: Madpakkeartiklen er bomben!

 • Reply
  Louise
  marts 24, 2015 at 10:33 pm

  Fin fin april om DIY:) Minder meget om de is-invitationer jeg har lavet til Thits kommende fødselsdag

 • Reply
  Lou
  marts 24, 2015 at 10:38 pm

  ‘Storby ferie i Berlin med børn’ og det netop fordi, min kæreste og jeg ofte har snakket om, at vi gerne vil til Berlin. Anede ikke at byen også er god med børn, så det er helt sikkert endnu en grund til at tage afsted. En efterårstur måske, til at slutte min barsel af med :)

 • Reply
  Mia
  marts 25, 2015 at 5:10 am

  Når man nu står og skal være mor for første gang, så er listen over det mest nødvendige til din nyfødte et hit. Specielt fordi listen indeholder en øl til mor. Tykke her approves. ;D

 • Reply
  Sandra Mikkelsen
  marts 25, 2015 at 6:17 am

  Vi var rigtig glade for artiklen “børnevenlig skiferie” – Dejligt med nogle brugbare tips og det gav os lige skubbet til at “turde” tage afsted med en tumling :-)

 • Reply
  Linnea
  marts 25, 2015 at 7:09 am

  Den om madpakker er virkelig inspirerende :-)

 • Reply
  Libbie Melchart
  marts 25, 2015 at 7:23 am

  Lækker give away – WAUW! I´m in…
  ..og fedt site, jeg læste madpakkeartiklen med stor fornøjelse. Mine er dog alle tre tilhænger af genkendelighed. Anna har hver dag en rugbrøds-toast med som jeg laver om morgenen, køler ned og pakker ind i madpakkepapir. Emil er til en halv med salami, en halv med sardel og en klapper med leverpostej – det skal der bare slet ikke ændres på. Victor har også sine favoritter, allerhelst er han til reste-madder, altså en halv frikadelle, kyllette eller karbonade, det elsker han.
  Tilbehør varierer jeg så og hører ingen brok…..indtil videre :)

 • Reply
  Anne-Dorte
  marts 25, 2015 at 7:42 am

  Som første gangs gravid er listen over de nødvendige ting ganske god – men jeg inspireres mest til vores fremtidige familieliv af artiklen om naturliv inde i byen da det er vigtigt for mig at vores søn får et forhold til naturen uanset hvor vi bor :)

 • Reply
  Sabine
  marts 25, 2015 at 7:55 am

  Jeg har læst denne artikel
  http://www.inspiredbykids.dk/temaer/mad/paaskefrokost-med-boern-uden-sild-og-snaps-1
  for nyligt og synes at der er mange gode opskrifter til påskefrokost med børn :) Jeg skal helt sikkert prøve nogle af dem!

 • Reply
  Kirsten Olesen
  marts 25, 2015 at 8:59 am

  Mange fine artikler, men storbyferie i Berlin med børn er min favorit!

 • Reply
  Marie Louise Christiansen
  marts 25, 2015 at 9:20 am

  Den artikel som inspirerede mig mest på inspired by kids var helt sikkert diy hvor der blev lavet fine fødselsdags invitationer til fødselsdag. Det skal helt sikkert laves til årets sommerfødselsdag for vores lille pige Karla Marie :) Storebror vil elske at hjælpe og få sendt dem ud til alle i familien. Tak fordi vi måtte være med og håber at være så heldig at vinde.. Rigtig god dag. Mvh Karla Marie, Julius Valdemar og Marie Louise

 • Reply
  Lene Rasmussen
  marts 25, 2015 at 9:32 am

  Artiklen om madpakker er lige i “maven”

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  marts 25, 2015 at 10:28 am

  “Smør en sund madpakke der bliver spist” er min “favorit” :) Et evigt tilbagevendende problem, som man også selv husker fra sin egen barndom, hvor de hjemmesmurte madder ofte ikke blev spist :)

  Kh Rikke

 • Reply
  Tanja
  marts 25, 2015 at 10:50 am

  Min yndlingsartikel er den med Berlin-ferien med børn. Vi vil rigtig gerne til Berlin igen – og siden sidst er der kommet et nyt familiemedlem til, så det er dejligt med inspiration til sådan en lille størrelse :-) Kh. Tanja.

 • Reply
  Brit
  marts 25, 2015 at 11:15 am

  Jeg synes bedst om ferie artiklerne. Super dejligt med god inspiration. Nu skal der planlægges ferie. Jubii. Krydser fingre, vil gerne have fat i det dejlige gavekort.

 • Reply
  Daniella Lind
  marts 25, 2015 at 11:21 am

  Klart den om madpakker :-)

 • Reply
  Kasper Jensen
  marts 25, 2015 at 11:22 am

  Ferie artikel synes jeg er mest spændende

 • Reply
  Mie K
  marts 25, 2015 at 12:36 pm

  Den med storbyferie med børn er mest relevant for mig, dels fordi det snart er sommerferie, og vi faktisk skal planlægge ferie i aften og dels fordi vi har en lille søn. Den artikel var i hvert fald lidt af en øjenåbner for mig.

 • Reply
  Stine Bjerre
  marts 25, 2015 at 2:14 pm

  Jeg er vild med ‘på weekendtur i Danmark med børn’.. Vigtigt at blive mindet om at oplevelser ikke altid bliver nød til at ske i det vilde udland. Slet ikke når det er med børn…

 • Reply
  Monica Figgé Jensen
  marts 25, 2015 at 6:37 pm

  Den om softshell. Der er softshell alle vegne, så jeg har undret mig over hvad al den ståhej var om :)

 • Reply
  Connie A
  marts 25, 2015 at 7:03 pm

  Super mange fine ting :-) kunne godt lide artiklen om om ferie i Berlin med børn.

 • Reply
  Mette Kristensen
  marts 25, 2015 at 7:14 pm

  Udover madpakke inspirationen så er det helt klart “pizza i børnehøjde”.

 • Reply
  Karin Vestergaard
  marts 25, 2015 at 10:17 pm

  Helt klart den med madpakker…. Er altid ideforladt på det punkt :-)

 • Reply
  Helle
  marts 26, 2015 at 7:08 am

  Jeg er enig med mange andre kan jeg se! Madpakkeinspiration er vist en uudtømmelig kilde

 • Reply
  Dorthe Bille
  marts 26, 2015 at 1:29 pm

  Artiklen om madpakker var lige i skabet – Det er sørme svært at blive ved med at finde på

 • Reply
  Anette Ninon
  marts 26, 2015 at 2:44 pm

  På weekendtur i Danmark med børn.

 • Reply
  pia sroka
  marts 26, 2015 at 3:26 pm

  Madpakkeartiklen,den er supergod,med god inspiration til madpakken. :)

 • Reply
  Freja
  marts 26, 2015 at 5:31 pm

  Artiklen om madpakker var rigtig god. Både til mig og mine søskende (:

 • Reply
  Anne-Marie
  marts 26, 2015 at 6:59 pm

  Madpakkeinspiration er altid velkomment.

  Kh.
  Anne-Marie

 • Reply
  Tina H
  marts 26, 2015 at 7:06 pm

  Den om madpakker er helt klart min favorit :-) den er super inspirerende :-)

 • Reply
  Anne Dahl
  marts 27, 2015 at 8:49 am

  Jeg er vild med artiklen om gækkebreve. Elsker når gamle traditioner bliver holdt ved lige…

 • Reply
  Maja Fuglsang
  marts 27, 2015 at 1:08 pm

  Jeg synes godt om artiklen omkring madpakker :)

 • Reply
  Line B
  marts 27, 2015 at 1:53 pm

  jeg må være så uorginal at slutte mig til madpakke koret, men det er bare vigtigt :)

 • Reply
  Lis
  marts 27, 2015 at 8:16 pm

  Jeg tilslutter mig madpakkekoret. Det var en inspirerende artikel.

 • Reply
  Nadia
  marts 27, 2015 at 8:49 pm

  Den om at være alene hjemme med far var god :)

 • Reply
  Anne K
  marts 27, 2015 at 8:59 pm

  Jeg elsker DIY-artiklen, som jeg synes er meget relevant, nu hvor ferien står for døren :)

 • Reply
  Anne
  marts 28, 2015 at 6:18 am

  jeg har mest ladet mig inspirere af Huskelisten til nyfødte:) det er ret smart med den liste!

 • Reply
  Mari
  marts 28, 2015 at 7:37 am

  Den med madpakker :-)

 • Reply
  Åse Lejbølle
  marts 28, 2015 at 2:12 pm

  Storbyferie i Berlin med børn er den artikel, jeg blev mest begejstret for. Den har virkelig givet mig lyst til at tage til Berlin med mine børn :-).

 • Reply
  Bettina Jensen
  marts 28, 2015 at 8:03 pm

  DIY påskepynt :)

 • Reply
  Sam Madeleine Athena
  marts 28, 2015 at 9:15 pm

  “Påskefrokost med børn – uden sild og snaps!” <3
  og jeg krydser fingre for gavekort, så lillepigen kan forkæles :D

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

 • Reply
  Pia Christiansen
  marts 28, 2015 at 11:32 pm

  Inspiration til madpakken er så dejligt! Det er klart min favorit artikel :)

 • Reply
  Tanja Herbst
  marts 29, 2015 at 9:25 am

  Artiklen om ferier. Den synes jeg er spændende!

 • Reply
  Kasper Rørbæk Jensen
  marts 29, 2015 at 9:26 am

  DIY påskepynt

 • Reply
  Rikke
  marts 29, 2015 at 1:50 pm

  Jeg elsker selv at være kreativ og ikke mindst at være kreativ og udforske sammen med mine børn. Alle artiklerne under kategorien; Aktiviteter er spændende og inspirerende, men især artiklen om de indendørs vandlege bragte minder frem og lysten til at gå igang med at lege med børnene med det samme.
  MVH Rikke

 • Reply
  Malene
  marts 29, 2015 at 3:04 pm

  “Storbyferie i Berlin med børn”.

 • Reply
  mariannelykke
  marts 29, 2015 at 7:46 pm

  madpakketema:)
  marianne.lykke@gmail.com

Skriv et svar