Inspired by Kids – vind et gavekort på 700 kr

05 04 01 02

name it har lanceret et nyt og meget fint e-univers. Inspired by Kids hedder det, og det rummer virkelig fine artikler, som bestemt er værd at kigge nærmere på.

Inspired by Kids er delt op i fire kategorier – MAD, FERIE, MODE og AKTIVITETER, og alle kategorier byder på skønne billeder, velskrevne ord og virkelig meget inspiration. Se bare de fine fødselsdagsinvitationer på billederne. De er fundet under aktiviteter, hvor der også ligger en DIY. Jeg  e l s k e r  som bekendt fine invitationer, så disse kan jeg slet ikke stå for.

01_redigeret

Hvis man mangler inspiration til madpakken (eller en ny madkasse – den på billedet er fra Blafre, er den ikke skøn?), ligger der her tips til en sund en af slagsen. Der er også opskrifter på super lækre snacks – se bare her og her.

Prøv selv at gå på opdagelse blandt de mange artikler. Inspired by Kids opdateres flere gange ugentligt, så der er nok at dykke ned i.

Og så til en fin konkurrence… name it vil nemlig gerne forkæle en heldig læser med et gavekort på hele 700 kr. til www.nameit.dk. Alt du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar herunder, og fortælle hvilken artikel på Inspired by Kids du synes bedst om.

Jeg trækker en vinder på søndag d. 29. kl. 20. Som altid må du meget gerne følge med på Facebook eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS!! Konkurrencen er afsluttet! Den heldige blev nr. 2 – Louise, som har fået besked via mail – stort tillykke!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med name it, men ord og mening er min helt egen.
Læs min reklamepolitik her.

47 thoughts on “Inspired by Kids – vind et gavekort på 700 kr

 1. ‘Storby ferie i Berlin med børn’ og det netop fordi, min kæreste og jeg ofte har snakket om, at vi gerne vil til Berlin. Anede ikke at byen også er god med børn, så det er helt sikkert endnu en grund til at tage afsted. En efterårstur måske, til at slutte min barsel af med :)

 2. Når man nu står og skal være mor for første gang, så er listen over det mest nødvendige til din nyfødte et hit. Specielt fordi listen indeholder en øl til mor. Tykke her approves. ;D

 3. Vi var rigtig glade for artiklen “børnevenlig skiferie” – Dejligt med nogle brugbare tips og det gav os lige skubbet til at “turde” tage afsted med en tumling :-)

 4. Lækker give away – WAUW! I´m in…
  ..og fedt site, jeg læste madpakkeartiklen med stor fornøjelse. Mine er dog alle tre tilhænger af genkendelighed. Anna har hver dag en rugbrøds-toast med som jeg laver om morgenen, køler ned og pakker ind i madpakkepapir. Emil er til en halv med salami, en halv med sardel og en klapper med leverpostej – det skal der bare slet ikke ændres på. Victor har også sine favoritter, allerhelst er han til reste-madder, altså en halv frikadelle, kyllette eller karbonade, det elsker han.
  Tilbehør varierer jeg så og hører ingen brok…..indtil videre :)

 5. Som første gangs gravid er listen over de nødvendige ting ganske god – men jeg inspireres mest til vores fremtidige familieliv af artiklen om naturliv inde i byen da det er vigtigt for mig at vores søn får et forhold til naturen uanset hvor vi bor :)

 6. Den artikel som inspirerede mig mest på inspired by kids var helt sikkert diy hvor der blev lavet fine fødselsdags invitationer til fødselsdag. Det skal helt sikkert laves til årets sommerfødselsdag for vores lille pige Karla Marie :) Storebror vil elske at hjælpe og få sendt dem ud til alle i familien. Tak fordi vi måtte være med og håber at være så heldig at vinde.. Rigtig god dag. Mvh Karla Marie, Julius Valdemar og Marie Louise

 7. “Smør en sund madpakke der bliver spist” er min “favorit” :) Et evigt tilbagevendende problem, som man også selv husker fra sin egen barndom, hvor de hjemmesmurte madder ofte ikke blev spist :)

  Kh Rikke

 8. Min yndlingsartikel er den med Berlin-ferien med børn. Vi vil rigtig gerne til Berlin igen – og siden sidst er der kommet et nyt familiemedlem til, så det er dejligt med inspiration til sådan en lille størrelse :-) Kh. Tanja.

 9. Jeg synes bedst om ferie artiklerne. Super dejligt med god inspiration. Nu skal der planlægges ferie. Jubii. Krydser fingre, vil gerne have fat i det dejlige gavekort.

 10. Den med storbyferie med børn er mest relevant for mig, dels fordi det snart er sommerferie, og vi faktisk skal planlægge ferie i aften og dels fordi vi har en lille søn. Den artikel var i hvert fald lidt af en øjenåbner for mig.

 11. Jeg er vild med ‘på weekendtur i Danmark med børn’.. Vigtigt at blive mindet om at oplevelser ikke altid bliver nød til at ske i det vilde udland. Slet ikke når det er med børn…

 12. Den om softshell. Der er softshell alle vegne, så jeg har undret mig over hvad al den ståhej var om :)

 13. Storbyferie i Berlin med børn er den artikel, jeg blev mest begejstret for. Den har virkelig givet mig lyst til at tage til Berlin med mine børn :-).

 14. Jeg elsker selv at være kreativ og ikke mindst at være kreativ og udforske sammen med mine børn. Alle artiklerne under kategorien; Aktiviteter er spændende og inspirerende, men især artiklen om de indendørs vandlege bragte minder frem og lysten til at gå igang med at lege med børnene med det samme.
  MVH Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *