Og vinderen er…

Jeg har fået hjælp fra Random.org til at trække vinderen af det fine Roommate sengetøj, og bag lod nr. 18 har vi Lise fra Savværksvej. Stort tillykke Lise, dit heldige asen! :-) Vil du sende mig en mail, med din adresse og ønske om pige- eller drengeudgave? Så sender jeg videre til Økounger…

Tusind tak til Økounger, for den fine præmie de satte på højkant. Jeg håber, de der har tilmeldt sig nyhedsbrevet, har fået shoppet lidt gode tilbud. Og tusind tak til alle Jer der havde lyst til at deltage.

4 thoughts on “Og vinderen er…

  1. Så fik jeg endelig tjekket ugens give aways. Har lige hoppet en halv meter fra sofaen da jeg læste mit navn. Jubiiii. Sikke en lækker gevinst og ikke mindst overraskelse her i denne dejlige gavetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *