Og vinderen er... - det bedste jeg ved ...
give away

Og vinderen er…

Jeg har fået hjælp fra Random.org til at trække vinderen af det fine Roommate sengetøj, og bag lod nr. 18 har vi Lise fra Savværksvej. Stort tillykke Lise, dit heldige asen! :-) Vil du sende mig en mail, med din adresse og ønske om pige- eller drengeudgave? Så sender jeg videre til Økounger…

Tusind tak til Økounger, for den fine præmie de satte på højkant. Jeg håber, de der har tilmeldt sig nyhedsbrevet, har fået shoppet lidt gode tilbud. Og tusind tak til alle Jer der havde lyst til at deltage.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  december 16, 2011 at 9:42 pm

  Øv, øv, øv. Hvordan kunne jeg dog glemme at deltage?!

 • Reply
  Michelle
  december 17, 2011 at 6:48 pm

  Heldige kartoffel, så håber jeg at Ida får lækkert sengetøj i julegave ;)

 • Reply
  Lise
  december 18, 2011 at 7:12 pm

  Så fik jeg endelig tjekket ugens give aways. Har lige hoppet en halv meter fra sofaen da jeg læste mit navn. Jubiiii. Sikke en lækker gevinst og ikke mindst overraskelse her i denne dejlige gavetid.

 • Reply
  Tine
  december 21, 2011 at 9:37 pm

  Ja Lise er nu altså en heldig kartoffel… :-)

  KH Tine

Skriv et svar