Vind gavekort på 500kr

esencia-strik-gaw

I samarbejde med din fine shop Parcellet, har jeg fornøjelsen af, at udlodde et gavekort til én heldig læser på 500kr til lækre sager fra esencia.

esencia er et ret nyt brand for mig, men jeg må indrømme, at det er kærlighed ved første blik. Hue og leggings på billedet er vores første sager derfra, men det er bestemt ikke de sidste. Det er strikket i det lækreste alpaca, og er derfor blødt som smør. De små leggings er simpelthen så kære til Luc, og huen klæder Fleur så fint – se bare i videoen her.

For at deltage i konkurrencen, skal du gå ind på Parcellet, finde din favorit fra esencia, og linke til den i en kommentar herunder. Jeg trækker en heldig vinder søndag d. 7/12.

Du må meget gerne følge med på Facebook eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS!! Konkurrencen er afsluttet! Den heldige blev nr. 55 – Nina J. som har fået besked via mail – stort tillykke!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

127 thoughts on “Vind gavekort på 500kr

  1. Jeg synes at denne heldragt med den kraftige rib, ser helt fantastisk ud. Jeg venter mig en lille bøf til januar, og jeg er sikker på, at han vil sove trygt og varmt i barnevognen iført denne sag, når vi skal trillr Vesterbro tynd i det nye år. Ihh, hvor jeg altså glæder mig!! :)

  2. Sidste år opdagede jeg esencia. Desværre, vil min mand nok sige, for det er virkelig så vanedannende skønt! Alle børnene har bluser og huer derfra – og de er konstant i brug. Men hvis jeg bliver den heldige, så skal gavekortet bruges på mig selv. Jeg har længe sukket efter disse skønheder til mig selv, men det er endnu ikke blevet til noget (børnetøjspriset og prisen på tøj til voksne er desværre ikke den samme) denne fine sag http://www.parcellet.dk/shop/blouse-roma-i-2068p.html vil være hjertelig velkommen herhjemme :)

  3. Åh jeg er også bare helt vild med det lækre Esencia <3 jeg kan simpelthen ikke linke fra mobilen:-( men jeg ønsker købe de smukke Andy Handsker til begge piger!!! Xxxx mine fingre:) kh Kira

  4. Måske dette kunne blive første gang jeg vandt en sådan konkurrence :)? er i hvert sød fuldstændig skudt i denne fantastiske dragt

  5. Min kæreste og jeg venter os en lille dreng til maj, så sådan en lækker strikket dragt ville være så god til vores søns første vinter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *