Vind konfektpakke fra Urtekram // DIY: himmelske lakridsmarcipan kugler

urtekram-konkurrencekonfekt-lakridsmarcipan-hvid-chokolade peanutbutter-cookies-smaakager

Konkurrencen er slut!
Vinderen blev Rikke Bisgaard Sørensen. Stort tillykke Rikke – jeg sender dig en mail. :)

Bag dagens låge i Annes og min julekalender gemmer sig en konkurrence om lækker og pænt stor konfektpakke fra Urtekram. Pakken er fyldt med skønne økologiske sager, og indbyder til mange timers kreativitet i køkkenet. Selv har jeg lavet peanutbutter cookies og små himmelske kugler, som begge forsvinder alt for hurtigt. Uhhmm, bliver helt lækkersulten (igen)… Vil du selv i gang, kommer “opskriften” på lakridsmarcipan kuglerne kommer længere nede i indlægget.Den lækre kasse du kan vinde indeholder alt på første billede, men for at udspecificere det lidt, kommer her en liste over indholdet:

Mandler, Hasselnødder, Valnødder
Stødt ægte kanel, Vaniljepulver
Kokosolie, Kokossirup, Kokostern
Sultanas rosiner, Muscat rosiner
Granatæblekerner, Ingefærtern
Soltørrede dadler, Små spanske figner
Peanutbutter crunchy, Peanutbutter choco, Peanutbutter smooth
Hari Tea Choco Chai Tea Time, Hari Tea Sweet Chai Shine

Alt sammen er naturligvis økologisk og meget, meget lækkert.

For at deltage i konkurrencen, vil vi gerne høre, hvad du vil lave ud af indholdet? Det behøver ikke lige være konfekt – pakken indbyder jo til mange lækre sager. Måske vi kan inspirere hinanden og få nye favoritter?

Selv har jeg de lækreste dadelkugler på min to do liste, hvor lakridsmarcipan kugler og peanutbutter småkager allerede ér streget ud.

Lakridsmarcipan kuglerne som er overtrukket med hvid chokolade og pyntet med knuste granatæblekerner smager som en bid af himlen. Uhhmm, de er gode! Der er ikke en decideret opskrift på dem – man tager bare en pakke lakridsmarcipan fra Odense Marcipan og triller til kugler, dypper dem i smeltet hvid chokolade, og drysser knuste granatæblekerner udover. Simpelt, ikke?
Opskriften på peanutbutter småkagerne får I i morgen. ;)

Der er en konfektpakke på højkant hos både Anne og jeg, så hvis du vil øge dine vinderchancer, skal du ind forbi Anne og skrive en kommentar også.
Vi finder to heldige vindere d. 16. efter kl. 22.

Som altid må du meget gerne følge med på Facebook, Instagram eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS! Husk at deltage i konkurrencen om BiRP magneter fra Collect Furniture.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

78 thoughts on “Vind konfektpakke fra Urtekram // DIY: himmelske lakridsmarcipan kugler

 1. Wau hvor lækkert! Jeg ville kaste mig ud i lækre sunde sukkerfri konfektkugler til min søn W! De skulle kunne tjene som en lille snack eller dessert i julen og lur mig om ikke de nok skulle komme til, at smage så godt, at selv de voksne bliver fristet ☺️

 2. Peanutbutter kage (ikke småkager) hvor man laver den lækreste creme af bl.a jordnøddesmør og ligger imellem lagene af svampet chokoladekage. Det er guf!

 3. Så mange lækre sager! Der er til meget konfekt der – Hurra.
  Jeg ville lave dadler fyldt med Pastis-marcipan, overtrukket med god chokolade. MUMS

 4. Oij. Jeg ku’ godt holde til at lave en masse konfekt, der ganske enkelt involverer marcipan og chokolade. Og måske ku’ det være sjovt at lave sine egne p-tærter også!

 5. sikke mange lækre sager. Her ville det nok resultere i en masse forskelligt konfekt, som udvikler sig, mens vi har det i hænderne :)

 6. Mmm…herhjemme er ristede, hakkede nødder, mandler og tørret frugt blandet i god chokolade et kæmpe hit! Og med den pakke der, kunne der jo blive til mange forskellige lækre varianter♡

 7. Jeg ville helt sikkert lave en omgang granola til min far med en masse nødder, kokos og vanille. Han er desværre stor fan af en alt for usund købeudgave . Derudover ville jeg lave Marcipan af Dadler og mandler til at tage med til svigerfamilien til nytår. Tak for en rigtig god blog.

 8. Masser af lækkerier :) Jeg ville begive mig ud i nogle chokoladeovertrukne figner med marcipanfyld. Det er simpelthen noget af det bedste juleslik jeg ved. Ellers er der jo uanede muligheder med de lækre ingredienser.

  Kh Rikke

 9. Jeg vil prøve at lave nogle lækre kransekager til nytåret, overtrukket med chokolade, pynte med mandler, nødder, eventuelt prøve at eksperimentere lidt med nogle af de andre produkter. :)

 10. Ville helt sikkert lave nogle daddelkugler som jeg er helt vild med og så en klat peanutbutter på mine morgen bananpandekager :-) Mums..

 11. Vanvittig lækker præmie. Jeg vil bl.a. lave nogle lækre sundere cupcakes ud af nogle af ingredienserne. De laves på mandler, hasselnødder, vaniljepulver, mørk chokolade, kokosmel og et par øko bananer og en lille smule kokosolie. Det er SÅ lækkert, sødt og spækket med sundt fedt <3

 12. Jeg ville helt sikkert bage en rigtig overdådig julekage fyldt med nødder og tørret frugt. På toppen skulle den pyntes med snelandskab af hvid frosting og marcipantræer. Den skulle være til min søde mødregruppe. Det har de fortjent.
  Kokosolien ville jeg poppe popcorn i. Det giver et lækkert tvist ;-)

 13. Mums! Jeg ville kaste mig ud i at lave hjemmelavet toffiffee, kokos- og ingefærtern dybbet i chokolade, granola med masser af nødder og forskellige tørrede frugter og så søde det med kokossirup. Og så selvfølgelig de klassiske dadelkugler :) Jeg tror nærmest min familie bliver sur på mig, hvis jeg ikke medbringer daddelkugler til juleaften igen i år ;)

 14. Sikke en lækker pakke! Det er helt sikkert noget, jeg gerne vil vinde da jeg er en studerende, der lige er flyttet hjemmefra.

  Jeg ville nok lave dadelkugler – min mor lavede dem på et tidspunkt og de var SÅ gode!

 15. Ej, det er til mange gode hyggestunder i sådanne en kasse, og jeg får straks lyst til at lave jordens mest lækre grød, der kan spises morgen, middag og aften, og som blot kan få tilsat lidt frisk frugt i form af økologiske blåbær og granatæblekerner ;)

 16. Sikke en lækker samling :)
  Min mor laver den bedste daddelkage, så den vil jeg prøve at lave og så proppe nogle flere og lækre ingredienser i :)

 17. Jeg vil lave:
  Mine yndlings dadelkugler:
  Ca. 18-20 kugler:
  200 g dadler uden sten
  1 appelsin (saft+skal)
  1 lille håndfuld hasselnødder
  2 spsk ren kakaopulver
  1 tsk vaniljeekstrakt
  Rulles i ristede kokoschips
  Fyldet kan varieres: smeltet chokolade smager fantastisk i eller lakridspulver ♥♥♥

 18. Ja, jeg ved faktisk ikke hvad denne type konfekt hedder, men man smelter mørk chokolade og putter hakkede nødder, figner, dadler og rosiner i. Så laver man små toppe som sættes til tørre på bagepapir. Det smager himmelsk

 19. Jeg synes, der er en magisk stemning julemorgen. Den stille summen, julelysenes skær i morgenmørket og roen, inden det går løs. Derfor vil jeg lave en god granola med nødder, mandler, kokosmel, abrikoser og riste det blidt på panden med kokossirup. Det skal serveres ovenpå en øko-cremet yoghurt med frisk frugt og en skefuld peanutbutter :) Glædelig jul!

 20. Helt klart kokoskugler. Men også en hel masse andet! Må lade inspirationen komme til mig om jeg skulle være så heldig at vinde.

 21. Jeg ville lave et peberkagehus, og pynte det noget så fint og grundigt med alle nødderne, kokosternene og nok især granatæblekernerne!

 22. Først nogle daddelkugler, gerne med lakrids eller granatæble, og så i dagene op til jul noget asiatisk inspireret aftensmad, som man jo altid får trang til efter den gode julemad

 23. Ville være en fornøjelse at kunne dykke ned i denne lækre præmie og lade fantasien og smagsløgene få frit spil. Der skulle hygges og fikses lækre jule lækkerier nu hvor julen skal holdes hos drengenes oldeforældre kunne kreationerne være lidt lækkert til kaffen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *