DIY: opskrift på knasende sprøde peanutbutter cookies

peanutbutter-cookies-smaakager peanutbutter-smaakager-smiley-udstikker

I går satte jeg konkurrencen om en super lækker øko pakke fra Urtekram i gang, og i dag får I opskriften på knasende sprøde peanutbutter cookies med super lækker smag.Til de lækre småkager har jeg brugt en blanding af peanutbutter choko og peanutbutter crunchy fra Urtekram. Det er første gang, at jeg prøver choko varianten, men den er ret lækker og giver lige et tvist.

Opskriften er fra Angie’s Recipes, og ligger på engelsk lige her. Den danske version får I her hos mig, så alle kan være med. :)

Peanutbutter cookies med speltmel:

110g blødt smør
150g rørsukker
1 æg
½ tsk vanillesukker120g peanutbutter
220g fintmalet speltmel
¼ tsk bagepulver
¼ tsk salt

Pisk smør og rørsukker i omkring 3 min, til det har en cremet konsistens. Tilsæt æg og peanutbutter og pisk godt. Si speltmel, bagepulver og salt i dejen og rør sammen.
Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl i to timer.

Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 3-4 mm, og brug udstikkere til at lave fine forme eller figurer. Anne har udgivet et indlæg i dag, hvor man kan vinde en super fin udstikker med hele 12 hjerter i én form – se indlægget her.

Småkagerne bages i ca. 10 min. i en forvarmet ovn ved 180 grader. De skal være let gyldne.
Lad kagerne køle lidt af på pladen, inden de flyttes til en rist for at køle helt af.

OBS! Husk at deltage i konkurrencen om en konfektpakke fra Urtekram her og hos Anne, samt i konkurrencen om et småkagekit til børnene.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *