Lutter idyl

… er det bestemt ikke herhjemme, men vi forsøger at få lidt af det ind i hverdagen…

Ferien er nu slut. Første uge stod i afslapningens tegn, anden uge stod mest i renoveringens tegn. Tredje uge var det ikke muligt at holde, så den tager vi senere…

Inden længe er hele førstesalen brækket ned, og Pierre går derefter i gang med at forstærke spær, så vi også kan få nyt tag på huset. Det er hårdt arbejde, men det bliver så fedt.

24 thoughts on “Lutter idyl

 1. Virkelig smukke billeder Tine…. troede da faktisk først lige at al det smukke tapet er noget i har sat op… Men suk, så river i det ned… er det mon nu os nødvendigt… ha ha….

  Spændende proces, men hård…. Har været der…..

  GLæder mig til at se dig snart.

  KNUS

  1. Haha Louise! Jeg har fundet nogle små rester af tapetet på loftet, som jeg gemmer. Måske de skal bruges en dag…

   Glæder mig også, til at se dig snart.

   Kram

 2. Pyh et stort projekt i har kastet jer ud i. Men ud fra de billeder du har vist af de renoverede rum er jeg sikker på i får et lækkert resultat.

  I øvrigt retro på den lækre måde på dit første billede. :-)

 3. Elsker kontrasten i dine billeder…først tror man jo rent faktisk det er ren idyl… Men den sidste del af huset skal jo nok følge trop efterhånden :-) Og med jeres lækre stil, så bliver det spændende at følge!

 4. Nuy jeg er pjattet med billedet af de små marcipanfødder!! Glæder mig til atflere billeder fra jeres byggeprojekt, det ser spændende – jeg skal da vidst være fast læser her, fin blog! :)
  kh mille

 5. Renovering trækker tænder ud, sådan er det bare. Men man kan jo tydeligt se, at I får et super resultat ud af det! Hold ud og glæd jer til I kan nyde godt af alt det hårde arbejde.
  Og i øvrigt, er det tiramisu på et af billederne? Mmm…

 6. Hej Tine.
  Jeg har længe læst med på din blog og er især facineret af jeres ombygningsprojekt (vi ligger selv i samme:-)..) nå men ville høre om jeg evt må spørge dig om nogle ing ang jeres lækre køleskab :-) vores det gamle er stået af og vi har altid talt om at købe retro når det skulle skiftes ud, men nu er jeg alligevel kommet i tvivl i forhold til pladsen, mangler i plads i jeres køleskab, eller er det okay? Hvordan med køleskabsdøren, “bruger den meget plads” når den bliver åbnet? For vores ville skulle stå op af væggen. Håber det er okay at jeg spørger :-)
  Hilsen Louise

  1. Hej Louise,

   Selvfølgelig må du spørge. :) Du kan evt. sende mig en mail, hvis du har flere spørgsmål.

   Mener lågen kræver omkring 20 cm luft, men det vil nok være fint med lige lidt mere. Vi banker nemlig af og til lågen op i væggen. ;)

   Vi mangler ikke plads i køleskabet, men vi har nok også lært at begrænse os lidt og rydde ud. For der er jo ikke vildt meget plads i, men det er fint til os.

   I starten var jeg ret træt af den lille fryser, men vi bruger den sådan set meget til småting.

   Vil bestemt anbefale sådan et køleskab.

   KH Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *