Kastanjetid // inspiration til kastanjedyr - det bedste jeg ved ...
diy krea

Kastanjetid // inspiration til kastanjedyr

kastanjedyr

Hvis I endnu ikke har fået samlet kastanjer med børnene, er det lige nu I skal på jagt efter et af de smukke træer. Vi er heldige at have nogle træer i området som bugner med kastanjer – mon ikke I også nemt kan finde nogle?

Hos os er det en sjov aktivitet fra start til slut, og vi hygger os meget med både at samle og kreere efterfølgende.

I år har vi pimpet vores kastanjedyr med øjne fra Makaku (gave), som er en upcoming webshop, der sælger kreative materialer og boliginteriør kombineret med inspirerende DIYs. Dygtige Pernille fra Mor med mere står bag Makaku, og jeg må sige det ser lovende ud. Glæder mig i hvert fald meget til at følge med og se mere.

Hvis I mangler gode ideer til hvad man kan bruge kastanjer til – kan jeg anbefale at kigge forbi Pinterest. Jeg har samlet lidt på på et board her.

God fornøjelse! :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar