Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Lagersalg hos EN FANT, small rags & FIXONI - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler

Lagersalg hos EN FANT, small rags & FIXONI

enfant-small-rags-lagersalg

EN FANT, small rags og FIXONI slår onsdag d. 4. maj dørene op til lagersalg. Lagersalget foregår på adressen Bæksgårdvej 3, 7323 Give, og der er åbent fra kl. 12.00 – 18.00. Der modtages både kontanter, dankort og swipp.

Der er lavet et ammehjørne, og der er også mulighed for at have barnevogn med ind, til de som har behov for det. Lokalerne er rummelige og det hele står fint opdelt.
Igen i år har de sørget for, at der bliver stillet en pølsevogn op ude foran, hvis sulten skulle melde sig inden turen hjem. Fedt, ikke? :)

Herhjemme er vi vilde med både small rags og EN FANT til begge børn. FIXONI er Luc ved at være for stor til, og faktisk har jeg også altid synes FIXONI er lidt for pusse-nusset… Det har jeg dog taget i mig igen, efter at der er kommet nye friske øjne på kollektionen. Nu har de virkelig mange fine styles, og man kan næsten kun ærgre sig over ikke at have en lille mus at komme i tøjet.

Såfremt I vælger at tage turen til Give – happy shopping! :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar