Neglesalon // forkælelse til voksne og børn - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler

Neglesalon // forkælelse til voksne og børn

Nailmatic neglelak

Børnene og jeg har leget neglesalon for en dag, og hygget os med neglelak for både store og små. Det nye hit hos børnene er at få forskellige farver på, så de ser ekstra flotte ud. ;) Jeg er egentlig ikke så vild med neglelak til børnene – altså voksen neglelak, og synes derfor det er fantastisk, at der i dag findes så mange fine udgaver til børn. Dermed ikke sagt at børnene ikke får lov til at få mit neglelak på engang imellem. Det ér jo bare fint at matche engang imellem…

Neglelakken til børn er fra Nailmatic, og vaskes blot af med vand. Det er Fleur ikke helt tilfreds med, og forsøger derfor at vaske udenom neglene når hun vasker hænder. Den går dog ikke herhjemme… ;) Det ryger ikke af med det samme der kommer vand på, men hvis man gnider let på neglene under vand vaskes det væk. Nailmatic neglelakken fåes i et væld af farver og både med og uden glimmer.

Håndklædet med det enkle mønster er fra Mette Ditmer i en super lækker kvalitet. Vi har vasket og tørretumblet håndklæderne adskillige nu, og de bevarer den lækre kvalitet. Pierre og jeg er ikke helt enige omkring tørringen af håndklæder. Pierre vil gerne have dem tumblet så de er bløde. Jeg vil aller helst tørre mig i et håndklæde der kommer frisk fra tørresnoren udenfor. Ahh, den der lidt ru fornemmelse og duften af frisk luft når man tørrer sig – helt fantastisk! Det er naturligvis ikke helt så nemt i denne tid, og vi tumbler derfor alle håndklæder. Altså lige indtil foråret titter frem… ;)

Jeg synes Mette Ditmer har lavet en rigtig flot kollektion, og der er flere ting jeg har set mig lun på. Bl.a. er jeg vild med sættet herunder – ret fint, ikke?

venezia

Hvis I mangler lidt inspiration til boligen, kan jeg anbefale at kigge Mette Ditmers katalog igennem. Det er rigtig fint sat op.

– i samarbejde med Mette Ditmer. Ord og holdning er dog helt min egen.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar