. - det bedste jeg ved ...
andre bloggere familie hjemme hos os jeg anbefaler lækkerier mad møbler

.

bobedre_sofa sv-michelsen paasken f-baby ristede-løg

Julen varer lige til påske… Varer påsken så lige til sommer? Sådan skrev Marina forleden, og hendes indlæg mindede mig om, at jeg også er lidt bagud med mine indlæg her på bloggen.

Vi havde en helt fantastisk påske! Vejret var jo som bekendt så sommerligt som det kan blive i april, og vi nød det til fulde.

Lige inden påske fik vi ny sofa. Vi trængte til at se på noget andet, så en dag hvor vi egentlig bare var ude at kigge, endte vi med at købe en super lækker trepersoners sofa i BoBedre. Vi er SÅ glade for den – den er virkelig lækker! Vi kunne dog godt bruge en puf af en art, til at kunne smække benene op på. Men synes virkelig det er svært at finde en pæn. Nogle gode bud? :)

I påsken spiste vi også lækker chokolade fra Sv. Michelsen. Uhhmm, nogle lækre chokoladeovertrukne mandler – de var meget hurtigt væk. ;) Det er og bliver bare favoritten fremfor æg…

Vi bød også et lille nyt familiemedlem velkommen til verden. Fleur fik nemlig en lille kusine fire dage inden hendes egen fødselsdag. En lille perfekt basse som endnu er uden navn. Fleur var meget stolt over at have holdt den lille kusine og synes hun er sød.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Lena
  maj 8, 2014 at 10:21 am

  Skønne billeder :)
  Min øjne fangede lige det sidste billede, er det hjemmelavet ristede løg du har på toppe af æggemaden? og hvordan laver du evt. dem?

  • Reply
   Tine
   maj 9, 2014 at 10:55 am

   Mange tak, Lena!

   Ja, det er hjemmelavede ristede løg der er på toppen. Uhhmm, de er SÅ lækre! Jeg kunne snacke dem, men sig det ikke til nogen. Det er alligevel lidt pinligt at snacke ristede løg. ;)

   Jeg skærer løgene i forholdsvis tynde skiver, skiller alle ringene ad, og vender det hele i mel. Så varmer jeg et par deciliter olie godt op i en gryde (test med en tandstik om den er klar – den skal boble omkring tandstikken), og steger løgene deri – lidt af gangen. Læg dem på fedtsugende papir, når du tager dem op med en hulske.

   Mmm… Nu har jeg lyst til ristede løg. ;)

 • Reply
  Pernille
  maj 8, 2014 at 10:54 am

  Sikke nogle lækre billeder du tager, du er virkelig god til at fange et øjeblik og forevige det. Det er jo det billeder handler om, at fange øjeblikket.

  • Reply
   Tine
   maj 9, 2014 at 10:55 am

   Tusind tak for de søde ord, Pernille! Du kan tro det varmer!

 • Reply
  Marina / cand.mor
  maj 8, 2014 at 11:49 am

  Kender godt det der med, at man var af sted efter noget andet, men så finder man lige det, man manglede, og en hurtig beslutning bliver taget. Sådan fandt vi også vores sofa + bord :)

  Glæder mig til at se dig i overmorgen!

  • Reply
   Tine
   maj 9, 2014 at 10:56 am

   Haha, det er bare typisk! Men også skønt med gode impulskøb ind imellem. ;)

   Glæder mig også så meget til at se dig!

 • Reply
  Anita
  maj 8, 2014 at 9:12 pm

  Dejlige billeder, og hvor er Fleur dog kær med sin lille kusine :)

  • Reply
   Tine
   maj 9, 2014 at 10:57 am

   Årh, tak! Ja, de er kære sammen de små kusiner. :)

 • Reply
  Maiken
  maj 11, 2014 at 8:21 pm

  Så fint den nye sofa passer ind! Det er altså også en pæn billedvæg I har over sofaen. :)

  Og stort tillykke med den lille kusine. Mon ikke hun bliver sjov at lege med. :)

Skriv et svar