.

I går var der præcis en måned til lille Fleur fylder 2 år. Jeg har længe tænkt over ønsker til hende, men synes faktisk det har været lidt svært… Synes ikke lige jeg er faldet over noget legetøj, hvor jeg tænker – det hun bare eje. Jeg har fundet en masse fine ting, men man kan jo ikke blive ved med at købe, bare fordi det er fint. ;)
Derfor er Fleurs ønskeseddel ret praktisk i år. Men det tror jeg nu heller ikke, hun siger noget til…

Selvom det ikke ser ud til, at vi får hverken forår eller sommer i år, må vi hellere få købt nogle sandaler til Fleur. Det gode vejr da komme på et tidspunkt.(!)

Af årets modeller er jeg faldet for to af Bisgaard og byKiers modeller. Fleur har vinterstøvler fra Bisgaard nu, og vi er yderst tilfredse med dem, så det kunne meget vel blive deres model. De lilla fra byKier er også super fine, men koster alligevel 50 kr. mere, og så kan vi ikke prøve dem på Fleur, inden vi køber dem. Nogle der har erfaring med deres sandaler?

Norlie kjolen er blot én af mange favoritter fra deres nyeste kollektion. Synes simpelthen de laver så smukt tøj, og pasformen er helt perfekt til Fleur.

Sættet med kniv og peeler fra WMF tror jeg, vi vil få meget glæde af. Fleur elsker at være med i køkkenet, så det her vil nok gøre det hele lidt sjovere.
I hvert fald kniven til at starte med.

14 thoughts on “.

 1. Fine fine ting. Vi havde en lignende model fra Bykier sidste år og var godt tilfredse. I år skal vi faktisk have den syren-farvede model du har vist på billederne:)

 2. Hvor er det nogle skønne ting du har fundet Tine, der er også et par af mine favoritter imellem ;)
  Mht. sandalerne vil der være mulighed for at finde ud af om bykier-modellen er den rette til bloggereventet. Lone Kier kommer nemlig på besøg og vil fortælle om den nye kollektion, derudover er der lækre goodies, udlodning af flotte gavekort og procenter på kollektionen :)

  1. Jeg synes også det er nogle ret lækre ting, lille Fleur ønsker sig. ;)

   Ihh, fedt at Lone Kier også kommer. Sender dig lige en mail. :)

 3. Sikke nogle skønne ting du har fundet :)
  Karla er faktisk også ret glad for at få tøj og sko, så det er da en god idé. Jeg kan kun anbefale ByKier, vi har haft dem i mange år – både til Frederikke – og nu til Karla.
  Norlie har også en kjole i den fineste Liberty, den er jeg ret vild med :)
  Kh ANita

  1. Fleur elsker at få nyt tøj og sko – der er hun bare en rigtig pige. :)

   byKier ser virkelig også fint ud, så måske det bliver dem. Og Norlie’s kollektion er altså bare SKØN!

 4. Sikke fine ting. Luftballonen ( i mange og forskellige størrelse og farver) så jeg for nyligt i Kbh. Var SÅ tæt på at købe en, men blev alligevel for nærig (har dog fortrudt at der ikke kom en med hjem ;)

  1. Hihi Anne… De er virkelig også fine! Har godt set de fåes i forskellige farver og størrelser. Synes den grønne er finest, og er nok også lidt for nærig til de store modeller. I hvert fald her i DK. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *