Strikket hue med pompon - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler strik

Strikket hue med pompon

tophue-strikhue-baby-hjelm-pompon

Vores dygtige strikkedame har tryllet en lækker lille strikket hue med pompon frem til Luc. Er den ikke kær? Der er lidt Lille Per over Luc, når han har den på. Opskriften er fra bogen All you knit is love af Susie Haumann. I stedet for snører som i opskriften, har jeg valgt knaplukning med en helt tynd perlemorsknap. Knappen sidder fast på selve huen, og i den flade “rem” under hagen, er der lavet flere huller, så den nemt kan spændes ud. Nogle laver det omvendt og så kun med ét hul, men så skal man jo flytte knappen når den skal laves større. Her kan jeg lige så godt indrømme, at sådan noget får jeg ikke gjort, så dette er den perfekte løsning.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Helle
  november 18, 2015 at 6:20 am

  Hvor er den blevet fin

 • Reply
  Marina / cand.mor
  november 18, 2015 at 9:35 am

  Sikke fin! Stinne strikkede en hue med pelskvast til D, da han var lille. Glæder mig simpelthen sådan til, at lillesøs kan bruge den, for det er så kært med pompom’er/kvaste på huer :)

 • Reply
  Joan
  november 18, 2015 at 4:36 pm

  Hvor er den søød. :)

 • Reply
  Østfronten
  november 20, 2015 at 12:39 pm

  UIJ den er fin! Men jeg har lovet mig selv at holde nallerne fra flere strikkerier indtil Beans sweater er færdig! God ide med knaplukningen

 • Reply
  Ida Sofie
  november 26, 2015 at 8:46 am

  Årh, så fin!
  Må jeg spørge, hvordan du har fundet frem til Jeres strikkedame? Forum på FB eller lign., hvor man kan komme i kontakt med andre strikkedamer? – kunne SÅ godt bruge en, som kan strikke på bestilling til gode priser :-)

Skriv et svar