Pølsehorn med gnavegrønt til aftensmad - det bedste jeg ved ...
aftensmad brød jeg anbefaler mad madpakke opskrift

Pølsehorn med gnavegrønt til aftensmad

poelsehorn-aftensmadpoelsehorngroenkaalschips

Nogle gange må det gerne være nem aftensmad i børnefamilien, ikke? Sådan har vi det i hvert fald ofte herhjemme… Der er dage hvor der kommer klassiske børnevenlige retter på bordet, der er dage med nyt og inspirerende mad, og så er der de dage hvor man tyr til rugbrødsmadder, fordi man bare ikke orker andet.

Når vi har en af de dage, hvor vi enten ikke orker det vilde i køkkenet efter en hård dag, eller tiden bare er for knap pga. fritidsaktiviteter, så er vi hurtige til at ty til rugbrød. Aller helst kører jeg til fiskemanden efter fiskefileter, som vi kan spise med masser af citron og remoulade ovenpå rugbrødet, men ellers er det “bare” diverse pålæg der kommer på bordet.

Herhjemme er der ikke nogen der siger “øøøv, skal vi have rugbrød” – i hvert fald ikke børnene – de elsker det. Pierre kan dog godt øffe lidt engang imellem, men det må være de franske gener der spiller ind her. ;)

I stedet for at servere rugbrød på de trælse/travle dage, har vi nogle gange bagt pølsehorn hvis tiden er til det, og ellers taget nogle op af fryseren. Det kræver selvfølgelig, at man sørger for at lave en ordenlig portion og husker at komme dem i fryseren, inden de alle bliver spist.

Sammen med pølsehorn serverer vi gerne gnavegrønt i flere forskellige former. Det kan være broccolibuketter, agurk, gulerod og grønkålschips som her, eller majskolber i mindre stykker, peberfrugt, blomkålsbuketter og blegselleri. Sidst nævnte er jeg dog den eneste der spiser. ;)

Når jeg laver pølsehorn, bruger jeg opskriften fra Valdemarsro. Synes den er rigtig god og pølsehornene bliver ikke så nemt tørre, som mange andre opskrifter.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar