Min barndom - Minder & gemmer // barnets bog i ny udgave - det bedste jeg ved ...
baby bøger jeg anbefaler

Min barndom – Minder & gemmer // barnets bog i ny udgave

REKLAME – læs min reklamepolitik her.

min-barndom-barnets-bog

Barnets bog – til alle de minder vi ikke vil glemme, og en bog der giver flashback til dengang vores kære var små nye mennesker.

Der findes mange typer af disse bøger på markedet, men denne er uden tvivl den fineste. Virkelig! Layoutet, udformningen som et ringbind og indholdssiderne er lige i skabet. Jeg er helt vild med alle de små finurlige tegninger, som pryder både omslag og indholdssider.

min-barndom-barnets-bog-01 min-barndom-barnets-bog-010min-barndom-barnets-bog-1min-barndom-barnets-bog-2min-barndom-barnets-bog-3

Barnets bog – Minder & Gemmer fra Specialday er ret ny på markedet, og så alligevel ikke… Specialday har nemlig lavet den i en anden version tidligere – nemlig bestselleren Mine første år, som er landets mest solgte babybog/barnets bog.

Forskellen mellem de to bøger er, at den nye udgave følger barnet fra før det er født og helt indtil konfirmationsalderen. Bogen er således klar til at blive fyldt op med skønne minder mange år frem, og en oplagt gave til konfirmationen.

Billederne viser blot et lille udsnit af en meget fin bog, som kun bliver smukkere med tiden. Den skal udfyldes og opleves.
Bogen koster kr. 349,- og kan købes her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar