Lav mad i badekarret · fantastisk badelegetøj - det bedste jeg ved ...
badesjov Fleur jeg anbefaler legetøj

Lav mad i badekarret · fantastisk badelegetøj

badelegetoj-gryder badelegetoj-gryder1

Fleur elsker at lave mad i hendes legekøkken – både inde og i legehuset, og hun kan virkelig bruge lang tid på at lege restaurant.

Nu er det dog ikke kun forbeholdt legeværelset og legehuset at lave mad. Fleur har nemlig fået en Bathblocks kogeplade med gryder, bradepande, hulske mm. af Børnenes Kartel, og hold nu op – et KÆMPE hit! Sættet er intet mindre end genialt. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at det (i mine øjne) må være det bedste badelegetøj der findes. Der er simpelthen så meget god leg i den flydende kogeplade og alt det fine tilbehør. Meget mere end jeg overhovedet havde forestillet mig.

Indpakningen af sættet trækker desværre meget ned, når det står på hylden i den fine butik. Det kommer nemlig i en plastikpose, og syner derfor ikke af noget særligt. Men tag ikke fejl – det er virkelig godt badelegetøj. Dog bliver indpakningen ændret i løbet af året, så det fremover kommer i en fin æske, og dermed passer til indholdet.

Det øverste billede er fra vi havde fætter Victor på ferie. Efter en lang dag på legepladsen, kom vi hjem med et par støvede og beskidte børn. Tiden var lidt knap i forhold til bad, aftensmad og putning, så der var ikke tid til to x leg i badekar. Derfor måtte de i bad sammen, hvis de skulle lege. Jeg frygtede brok og sure miner omkring pladsen i det lille Flexi Bath, men ikke én eneste gang sagde de en lyd omkring det. De legede bare restaurant med de fine Bathblocks og hyggede helt vildt. ♡

Badelegetøjet er super godt til alle aldre. Selv Luc bruger det når han er i bad. Godt nok på en anden måde end Fleur, men man bestemmer jo selv legen, ikke? ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Børnenes Kartel, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar