Madsby Parken

I går var vi en tur i Madsby Parken med Fætter Victor, Bedste og hendes kæreste. Vi har været der tidligere, og synes stedet er fantastisk. Pierre lavede klassikeren med genskin i solbrillerne, hihi…

Fleur har i øvrigt de små bloomers på, som jeg syede til hende sidste sommer. Du kan se dem her. Vildt at hun har været så lille! Hun passer dem rigtig fint nu, så det er jo perfekt med det skønne vejr. Synes hun er så sød i dem, med hendes små spaghetti-ben.

Sidste billede viser yndlings morgenmaden for tiden. Havregrød med kokosmel og revet æble. Mmm…

Malene og jeg, går og brygger lidt på et blogtræf i vores område. Der skal lige lidt praktisk på plads, så kommer vi med mere info til de interesserede.

22 thoughts on “Madsby Parken

 1. madsbyparken er også bare perfekt :)

  hvor er fleur skøn med hat og briller.

  det lyder som en god ide medet blogtræf i “vores” område, det kunne jeg godt overveje at komme til :)

  1. Vi er bare helt vilde med Madsby Parken. Synes det er ærgerligt, vi ikke har noget lignende her i området. Eller det har vi måske – kender du til noget? :-)

   Dejligt hvis du også vil deltage Lotte. :-)

   KH Tine

 2. Jamen det tror jeg da bestemt gerne jeg vil….. Hvis jeg kan selvfølgelig… Glæder mig til at høre mere :-)

  KH og skøn dag til dig

 3. Vi ELSKER også Madsby Parken… Fine billeder. Tror din Fleur og min Bodil må være næsten jævnaldrene;0) Lyder da hyggeligt med Blogtræf – hvor ville det i så fald bliv`? Jeg bor i Odense, men arbejder til dagligt i Fredericia, så er ikke ked af at køre;0)
  Kh Eline

  1. Madsby Parken er så dejligt et sted…
   Bodil er fra maj, ikke? Fleur er fra 19. april, så jo de er jævnaldrene. :-)

   Blogtræffet vil højst sandsynligt blive i Grindsted, evt. Esbjerg. Vi skal lige ha’ det sidste på plads, og så også lige fornemme hvor stor interessen for det er.

   KH Tine

  2. Arh, Esjberg og Grindsted – det er liiige lidt længere væk en jeg havde håbet… Gad bare godt være med til et blogtræf (mit første;0)), men må se om der ikke dukker noget mere lokalt op…
   Jo, Bodil er fra 9. maj ;0)
   Men I må have det allerdejligste blogtræf til den tid…
   Kh

 4. Sikke dejlige billeer, Tine… Hun er bare så nuller lille Fleur..:) Lyder hyggeligt med træf herude vestpå;) Kunne sagtens friste, hvis det er en dato, jeg kan:)
  KH Anne

 5. wow ja, hvor er hun bare blevet stor den smukke, smukke Fleur. Synes også bare den slags bloomers er noget af det kæreste! Er i øvrigt også vild med din kjole, den købte jeg også sidste år, bare lidt for lille, så der måtte nogle ændringer til ;)

  Kram

  1. Det er slet ikke til at forstå, at hun pludseligt er så stor. Men der sker så mange sjove ting med hende lige nu, så hver tid er rigtig hyggelig. :-)

   Kjolen er bare så skøn. Faktisk jagtede jeg den også i flere butikker, for at få min str. Hvor fedt at du bare ændrede din! Du er sgu så god Anne. :-)

   Kram

 6. Det er ca 25 år siden jeg har været i Madsbyparken, men jeg husker det som et rigtig dejligt sted, må tage dertil med børnene næste gang vi er i de jyske.

  Jeg er også helt vild med bloomers og har tænkt på at sy nogle til Karla, det er bare ærgeligt at de ikke dækker knæene, når de små styrter afsted!

  Kh Gitte

  1. Det skal du helt sikkert gøre Gitte! Det er bare så skønt der…

   Jeg er enig i, at de ikke er vildt praktiske, ifh. til de små knæ. Men de er bare så søde, med dem på. :-)

   KH Tine

 7. Åh hun er altså bare en lækkermås hende Fleur ;o)
  Uhh et træf herovre på vores egn, håber jeg kan den dag, ville da være sjovt at møde jer andre, også selvom jeg endnu ikke er kommet igang med min egen blog ;o)
  Venter med spænding…… hi hi

  1. Tak for de søde ord Tine-Bine. :-)

   Vi melder snart mere ud, omkring træffet. Det ville være hyggeligt, hvis du vil komme. :-)

   KH Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *