Maj måneds glæder - det bedste jeg ved ...
glæde

Maj måneds glæder

170517

Maj har indtil nu budt på mange glæder – store som små. Vi har blandt andet spist is på byens nye italienske dessertcafé og det var farligt lækkert. Særligt deres tiramisu-is er jeg kæmpe fan af. Med det in mente er det nok bedst at gøre som Hella Joof og begynde at bade nøgen. Så er jeg fri for at komme i bikiniform. ;)Bikiniform eller ej, så må jeg nok hellere hoppe i noget badetøj, når vi skal to uger til Spanien til sommer. Til dette har jeg klikket en badedragt hjem fra ASOS, som jeg håber sidder som en drøm når den ankommer. Og det gør den selvfølgelig. Blev der sagt.

Det er første gang siden fjerde klasse, at jeg skal have badedragt på.(!) Men med så mange smukke modeller i diverse shops, så er det altså svært ikke at hoppe med på dén mode også. Vi får se, om jeg ender med at bakke ud igen. Wish me luck!

Den kommende weekend byder på musik, kolde øl og venindetid til Fanø Vesterland. Der er både Mads Langer, Chinah og D-A-D på programmet og jeg spår weekenden til at blive helt fantastisk. Vejret ser desværre ikke lovende ud, men vi håber og tror på tørvejr i det mindste. Ellers må vi hoppe i et vaskeægte festival-outfit med regnfrakke og gummistøvler og så bliver det helt sikkert også en fantastisk fest.

(billedet i midten er lånt fra Fanø Vesterland)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Anne
    maj 18, 2017 at 8:14 pm

    Det lyder som en helt fantastisk maj måned. Måske man skulle hoppe med på den der badedragtmode, det lyder sgu da egentlig meget praktisk 😛

Skriv et svar