Morgenloppe #14

Dagens morgenloppe er gamle ubrugte glansbilledebøger. Var så heldig at finde fem forskellige. Nogle af dem skal bruges som notesbøger, og nogle tror jeg skal i ramme. Altså bare forsiden, ikke?

Bøgerne fik mig til at tænke på min egen samling. Mon jeg solgte det hele? Det er altså lidt pokkers, at jeg var til loppemarkeder allerede som ganske lille. Har jo solgt alt mit guld…

Jeg er spændt på, om Fleur er til glansbilleder, når hun bliver større. Jeg skal nok gøre mit, for at vise hende, hvor fantastiske de er at samle på.

5 thoughts on “Morgenloppe #14

 1. Sikke fine, og heldig asen at du har fundet de fine bøger:O)
  Var også helt vild med glansbilleder som barn og har heldigvis stadig mine!!
  Men man kan jo være heldig at kunne købe nogle gamle… selvom det ikke helt er det samme:O)

 2. De er virkelig fine – heldigt at finde dem ubrugte. Jeg samlede også på glansbilleder (og servietter), og jeg er ret sikker på at jeg stadig har mapperne enten her, eller hos min far ;)

 3. @RainbowMe – Heldigvis lader det til, at jeg har gemt mapperne. Min mor har dem vist liggende på loftet, hurra! :-)

  @Michelle – Har aldrig rigtig forstået servietsamlinger, men det er jo sådan set ligesom glansbilleder – ganske ubrugeligt. ;-) Selvom man nu kunne/kan få mange timer til at gå med bare at kigge. (eller bytte med veninderne) :-)
  Har faktisk arvet en servietsamling fra min underbo på 69 år. Der er nu mange fine iblandt…

  @GitteChristine – Det var da lidt sjovt! Bøgerne er super fine, men vil ikke bruge dem til glansbilleder. Da jeg var lille, synes jeg det var ærgerligt, at min mors var limet fast i bøger, men når jeg ser tilbage var det nok meget godt, ellers havde jeg sikkert taget allesammen. :-)

  @Malene – Vil rigtig gerne se din samling, næste gang jeg kommer til Grindsted. :-)

  Kan I ha’ en rigtig god aften!

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *