Morgenloppe #18

Dagens morgenloppe er en kommode, købt i genbrug. Jeg manglede en til mit stof, og vi ledte længe, førend denne dukkede op. Med det rette tapet, var den perfekt til vores stue.

Faktisk er kommoden her, vores allerbedste genbrugskup til dato.
Kommoden kostede 250,-, da der var halv pris i genbrugen. Synes faktisk det var lidt dyrt, men det skulle vise sig, at være det bedste kup til dato.
Da vi kommer hjem, begynder jeg at vaske kommoden ned, og piller det fine hyldepapir ud af skufferne. Ville gerne ha’ gemt det, men det lugtede rigtig gammelt.

Da jeg når til femte skuffe, dukker der en kuvert op under hyldepapiret. Kuverten var fra en eller anden søndagsskole, så jeg tænkte, at det var da spændende at se, hvad der stod i brevet.
Der var ikke noget brev i kuverten, til gengæld lå der 3500,- i kontanter. Whaaaat??!!! Jeg sprang op, og fik fat i Pierre. Tænk sig, 3500,-… Vi svævede lidt resten af dagen, og vi smiler stadig, når vi kigger på vores kommode. Fantastisk!

10 thoughts on “Morgenloppe #18

 1. Hold nu k… – det var da den vildeste kommode historie jeg længe har hørt…. hvor fedt… Stort tillykke med det MEGET fine køb… det må siges at ha været pengene værd :-) :-)

  Og fin er den også

 2. Uh, får helt lyst til at gå rundt og fjerne gammelt hyldepapir fra mine genbrugs kommoder… Syntes nu, at kommoden i sig selv er super lækker – elsker grebene, og kan virkelig godt lide tapetet du har puttet på.

  En dejlig dag til heldige dig ;-)

 3. Jeg spottede godt den fine kommode da jeg var ude ved dig (da havde den dog ikke fået tapet på alle skufferne endnu). Tænkt engang 3500,- Hvor vildt vildt!

 4. @Louise – Ja, pludselig var kommoden “alle” de 250,- værd. ;-) Vi er faktisk blevet rigtig glade for kommoden, så uanset indhold, var det et godt kup. :-)

  @Michelle – Ja, det var noget af en overraskelse. :-)

  @Rebekka – Haha! Sjovt du siger det, har flere veninder og noget familie, som konsekvent åbner alle skuffer i genbrugskommoder nu. :-)
  Grebene er virkelig lækre.

  @Anne – Jep, det var virkelig vildt! Da vi satte tapet på de første 3 skuffer, havde vi ikke nok til de sidste. Der gik lidt tid, førend der kom mere, så da tapetet endelig kom, skulle vi lige tage os sammen. ;-)

  @Malene – Ja, det er vist et sjældent set kup. :-)

  @Mette – Må indrømme at jeg så ret underlig ud i hovedet, og lignede vist en glad julegris resten af dagen. ;-)

  @Heidi – Måske, hvem ved..? :-)

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *