Ønsker til fem års fødselsdag - det bedste jeg ved ...
børnetøj legetøj ønsker

Ønsker til fem års fødselsdag

fem-aar-fleur

Vi bliver i fødselsdagskategorien lidt endnu… I dag er der seks dage til Fleur bliver fem år, og vi tæller ned flere gange om dagen nu. Det er lige før Fleur henvender sig til hver og en på gaden, for at fortælle hun bliver fem år om lidt. ;)

Og hvad ønsker man sig så, når man bliver fem år? Hvis man spørger Fleur, kan hun sige alt fra et slot og rulleskøjter til en symaskine. Nogle dage er hun meget specifik, og andre dage er det tydeligt at høre, at een i børnehaven lige har haft det stykke legetøj med. Næste dag er ønskerne ændret igen, og vi har derfor sorteret groft i hvad hun har meldt ud.

Far til fire filmene har været et kæmpe hit i flere år herhjemme. Fleur har en dvd-boks med alle de gode gamle og tre af de nye. For hende er det ligemeget om filmen er i sort/hvid eller hvem der spiller Per. Hun elsker bare de film. Derfor har vi skrevet de fire seneste film på ønskelisten – aller helst købt via iTunes, da vi så kan se dem direkte på fjernsynet uden at tilslutte dvd. Det må jo gerne være lidt nemt, ikke? ;)

Rulleskøjter har været et stort ønske i et års tid nu, og med disse smarte tri-skates hvor man kan flytte de bagerste hjul, tror jeg kun det kan blive et hit. Det er altså ret smart, at de kan flyttes. Dog ville jeg nok prøve dem på hende som almindelige inliners først, for at se om hun ikke bare kan lære det fra start. Uanset hvordan hjulene sidder, skal hun jo finde balancen på dem.

Fleur har altid været vild med at lege læge, så lægesættet med talende patient fra Doctor McStuffins tænker jeg, vil være ret sjovt for hende. Hun er vild med Doctor McStuffins, og peger på alt med det. Der har vi igen sorteret i ønskerne, og skrevet det ned som vi mener, hun rent faktisk vil lege med. Som f.eks. kostumet og lægesættet.

Den yndige natkjole fra Cam Cam er simpelthen så fin, og da vi kender kvaliteten fra det todelte sæt, kunne den være et godt ønske. Sættet er simpelthen så blødt og lækkert.
Fleur sover egentlig primært med to-delt sæt, men på det seneste er hun begyndt at smide bukserne, og derfor tænker jeg, at natkjoler ville være fine. Særligt også her til sommer… I den “billige ende” synes jeg H&M og Zara plejer at have nogle fine, men det ser desværre ud til, at de ikke har natkjoler i sortimentet pt. Typisk når det er aktuelt, ikke? ;)

Af “små ønsker” kunne strømper og trusser være fine gaver. Fleur bliver også glad for bløde pakker, så selvom det “bare” er strømper og trusser, er det bestemt ikke at kimse af. Så længe det er med fint mønster eller pæne farver som disse, er jeg sikker på hun vil blive glad.

Vi okay jeg ;) har altid sagt, at jeg ikke vil have et skrummel af en trampolin i haven. Synes simpelthen det ser forfærdeligt ud med de blå rædsler der står i mange haver. Men! ;) Vi er pt. i gang med en omrokering af haven, og pludselig kunne jeg se en kæmpe stor nedgravet trampolin for mig – lige midt i haven. (indsæt selv overrasket smiley) Den havde jeg alligevel ikke lige set komme, men jeg skal heller ikke afvise, at ideen kom efter et par glas rødvin. ;)

Fleur er en rigtig springmus, så der er ingen tvivl om, at trampolinen bliver et kæmpe hit. At den så er nedgravet og med grøn kant, gør det kun endnu bedre visuelt. Med sine 4,3 meter bliver den dog stadig lidt af et skrummel – på trods af den er gravet ned, men jeg er sikker på, at jeg ret hurtigt vænner mig til synet af den. Om ikke andet fordi der hopper en glad springmus rundt på den.

1. Far til fire // 2. beskyttelsessæt // 3. rulleskøjter // 4. Doctor McStuffins lægesæt // 5. natkjole // 6. kostume // 7. trampolin

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar