I går bagte jeg en kæmpe portion pizzasnegle til fryseren. Pierre er ikke så glad for rugbrød, så han får alt mulig andet med i madpakken. Lige for tiden er det så pizzasnegle, som er dagens snack.
Jeg bagte også nogle i sidste uge, men var ikke helt tilfreds med dejen. Nu har jeg så ændret lidt her og der, og er kommet frem til at dette fungerer godt:
Til 2 bradeplader
100 g gær
6 dl vand
3 tsk salt
4 spsk olivenolie
500 g durummel
500 g hvedelmel
Dejen røres godt sammen, og hæver et par timer ved stuetemperatur. Derefter rulles dejen ud, smøres med tomatpuré og toppes med det man bedst kan lide. De efterhæver på bagepladen i 15-30 min., og bages ved 200° i ca. 15 min.
Hos mig blev det til en portion med skinke, emmentaler og oregano og en portion med pepperoni, sort oliven, rød peber og emmentaler. Mmm…
5 Kommentarer
Velkommen hos indretning med farver.
september 15, 2011 at 8:15 amMums.. de ser gode ud.
Tak for opskriften.
Knus Susi
Majseritaz
september 15, 2011 at 2:40 pmHej Tine og velkommen tilbage…
Jeg opdagede lige at du var tilbage, og det var da en dejlig overraskelse at du er blevet mor :-) Sikke en dejlig pige og et flot navn…
Pludselig var du bare væk… Jeg blev lidt bekymret faktisk… Så dejligt at alt er godt :-)
Glæder mig til at følge dig igen…
Tanja
september 16, 2011 at 5:20 pmTak for dej opskriften.. :) Du er hermed nævnt i min blog :p
Ajnat.dk
Michelle
september 16, 2011 at 8:03 pmLækkert – måske hapser jeg opskriften til onsdag. Vi skal have børn til 3 års fødselsdag, og lige nu aner jeg ikke hvad jeg skal fodre dem af med til frokost (fødselaren ville mene boller i karry…)
Tine
september 17, 2011 at 6:44 am@Susi – Velbekomme, de smagte dejligt! :-)
@Majbritt – Tak skal du ha’! Er ked af jeg gjorde dig bekymret… Håber alt er vel hos Jer.
@Tanja – Velbekomme! Jeg kigger lige ind til dig senere. :-)
@Michelle – Hehe, boller i karry lyder nu heller ikke dårligt. :-)
God dag til alle! :-)
Kærlig hilsen Tine