Sommerhusland og tip om lækre økovarer - det bedste jeg ved ...
børnetøj ferie Fleur mad

Sommerhusland og tip om lækre økovarer

sommerhus15 boeslum-strand strikket-kjole- onkelreje-davsklaus urtekram-hari-biotta-rigoni

Vi nyder roen ved Boeslum strand i disse dage. Bare os fire… Det er simpelthen helt fantastisk. Vi er alle helt nede i gear, og nyder at have tid til hinanden. Altså også Pierre. I og med jeg stadig har barsel, har børnene og jeg jo meget tid sammen, og Fleur får gerne en fridag her og der. Men vi har manglet tid og ro alle fire som familie, og det har vi virkelig nu. Det er bare SÅ skønt, og meget tiltrængt.

I dag har vi været til børnefestival i Ebeltoft, og vi havde bl.a. fornøjelsen af Onkel Rejes optræden i en time. Det var koldt og blæsende, men et super godt show. Jeg er vild med hans humor, og det at han fanger både børn og voksne. Det var “alle” 50,- pr. mand værd. Super billigt for både show, cirkus og en masse andet sjov.

Vi har fået en pakke fra Urtekram (sponsoreret) med masser af lækre sager i. Vidste I godt, at Urtekram står bag import af en masse udenlandske økovarer? Blandt andet de lækre marmelader og chokonøddecreme (altså luksus-Nutella ;) fra italienske Rigoni (uhhmm, yndlings købemarmelade – prøv dem!), den milde Soy Dream soja- og rismælk som er super lækker i chiagrød og smoothies, de smagfulde juicer fra Schweiziske Biotta og de smukke Hari tebreve som også smager rigtig godt. Favoritten fra Hari te er Rise som er med citron, æble og ingefær. Uhhmm, prøv den – den er super god!

Og så lige lidt serviceinfo på Fleurs tøj. T-shirten med vandmeloner er fra Zara (lidt lille i størrelsen som altid og modellen er til den korte side). Den strikkede kjole er hjemmestrik – se mere her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar