Stille

Herhjemme er lidt stille i disse dage. I hvert fald når Fleur ikke græder… Hun er nemlig forkølet, og nu har hun smittet sin mor, så jeg er også godt stoppet til. Øv altså!

Billederne er fra en gåtur i søndags. Vi trængte til lidt luft og ro. Fleur sov i barnevognen, lige indtil der kom nogle højlydte polske kvinder for at fiske, så vågnede hun. Men vi skal jo alle være her, så vi trillede bare hjem igen. Nåede at hækle lidt, der på bænken i solskinnet. Halvdelen af tiden blev dog brugt på, at forsøge at filtre garnet ud. Det gik ikke så godt… Hvem pokker har haft fingrene i mit garn?

3 thoughts on “Stille

 1. øv hvor træls for jer…. Kender alt til det, og det er hårdt…. Rigtig rigtig go bedring.

  ….. Og der var så det lille hjerte igen, som jeg igår tænkte ret meget på….. Har du mon overvejet?? VIl stadig meget meget gerne overtage det andet du har:-)

  De kærligste hilsener Louise

 2. Det ser da dejligt roligt ud. Du måtte godt sende lidt (indre) ro herover, synes nemlig disse dage er liiiige lovlig stressede. puha, prøver lige at få vejret!

  KH

 3. @Louise – Mange tak! :-) Jeg ved ikke rigtig hvad hjertet skal koste, hvis det evt. skal sælges. Hvad vil du give? Du kan lige sende mig en mail, så kan vi skrive videre der. tinetang (a) gmail.com :-)

  @Anne – Kære du, sender dig masser af indre ro og varme tanker. Tag lige en latté og træk vejret, ikke? :-)

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *