Stockmar bivoksfarver - bedste farver til små børn - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler legetøj

Stockmar bivoksfarver – bedste farver til små børn

stockmar-bivoksfarverstockmar-bivoksfarverstockmar-bivoksfarver-regnbue

Siden Fleur var omkring halvandet år, har vi brugt de fine Stockmar bivoksfarver. Farverne er rigtig fine til særligt små børn. De er nemlig gode at holde ved, kan ikke knække og så er de rene og giftfrie. Dog er Stockmar farverne også gode for større børn. Fleur har stor glæde af dem ved større flader og mere abstrakte tegninger, hvor man ikke lige skal holde sig inde for nogle streger.

Da jeg købte dem til Fleur for knap fire år siden, var det ikke helt nemt at finde en forhandler, men der er sket rigtig meget på markedet siden da. Flere og flere (web)shops fører efterhånden rigtig mange “økovarer”, og jeg synes kun det er dejligt, at se udviklingen gå i den retning. Det er det eneste rigtige, med den viden vi har i dag, synes jeg.

Kender I mon til Stockmar og de fine bivoksfarver? Hvis ikke, er det et oplagt ønske – måske til jul. ;) De kan købes lige her og fåes i flere varianter.

Og ja, det er Luc som sidder i blondeundertrøje… Han er (stadig) vild med sin søsters tøj, og lige her blev det så til en dag i blondeundertrøje.
Undertrøjen er i øvrigt fra Joha og i uld/silke. Virkelig skøn kvalitet. Luc har også sine egne uden blonder og som body, men kan godt forstå ham – pigeudgaven er så yndig.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar