Var det noget med et tryllebad? Test af badesjov fra Tinti - det bedste jeg ved ...
badesjov legetøj

Var det noget med et tryllebad? Test af badesjov fra Tinti

tinti-badeskum3 tinti-tryllebad tinti-tryllebad1 tinti-tryllebad2 tinti-tryllebad3

Som I nok kan se, har det været ret sjovt at være i bad herhjemme den seneste tid. Vi har nemlig testet en masse forskelligt badesjov for Børnenes Kartel. Jeg har skrevet om den fantastiske Bathblocks kogeplade med tilbehør her, og fint badelegetøj i træ her.

Men i dag skal det handle om farvet vand mm.

Tinti har lavet disse sjove tryllekugler, som sælges i en pakke med tre forskellige farver – blå, rød og gul. Kuglen begynder at bruse så snart den rammer vandet, og så går det ellers stærkt med farven. Det farver vandet rigtig godt, og når den er færdig med at bruse, dukker der en lille overraskelse op i overfladen af vandet. I dette tilfælde var det en sød lille badesvamp – en havfrue i følge Fleur.

Fleur er helt vild med at være i bad med tryllekuglerne, og spørger faktisk næsten hver gang, om vi ikke skal farve vandet i dag. :) Jeg vil lige nævne – for god ordens skyld, at grunden til jeg ikke viser billeder af et farvet badevand i badekarret er, at vores badekar er grønt, og jeg ville gerne vise hvor meget det farver på neutral baggrund. Derfor blev det lige til et fodbad i håndvasken, da vi tog billeder. Fleur klagede bestemt ikke – hun elsker nemlig at få et fodbad. ;)

Tryllekuglerne farver kun vandet, og altså hverken fliser, badekar eller huden. Det er lavet på naturlige produkter, uskadeligt for miljøet, og yderst hudvenligt.

tinti-badeskum tinti-badeskum1 tinti-tryllebad-4

Udover de sjove badekugler, har vi også testet farvet badeskum. Ja, Fleur har haft en fest uden lige… ;) Badeskummet er blødt og lækkert, og Fleur synes det er rigtig sjovt at sæbe sig ind og blive blå. Som tryllekuglerne farver badeskummet hverken fliser, hud osv. Det er naturligvis også miljøvenligt – præcis som alle de andre produkter fra Tinti.

Alle Tintis produkter kan købes hos Børnenes Kartel. Happy shopping – det er en skøn gave til børn og barnlige sjæle. :)

(indlægget indeholder affiliatelinks)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Børnenes Kartel, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar