Badelegetøj i træ - det bedste jeg ved ...
baby badesjov jeg anbefaler legetøj Luc

Badelegetøj i træ

plantoys-badelegetoj-2 plantoys-badelegetojplantoys-badelegetoj-1 plantoys-badplantoys-badelegetoj-3

Badelegetøj i træ – kan det nu også passe?! Men jo, den er altså god nok. Jeg var lige så skeptisk som I nok er, da jeg hørte om de nye varer fra PlanToys hos Børnenes Kartel.

PlanToys har eksisteret i mere end 30 år, og er en grøn virksomhed hele vejen igennem. Som eksempel har de i næsten 10 år udelukkende brugt genbrugspapir og soya tryksværte til deres tryksager, og i mere end 20 år brugt genbrugsmaterialer til emballage, som også kan genbruges efter brug. Jeg synes det siger rigtig meget om virksomheden, at de også tænker den vej rundt. (og ja, jeg er måske en smule miljøskadet – arbejder jo på et trykkeri når jeg ikke er på barsel ;)

Badelegetøjet er lavet i bæredygtigt træ som også tåler opvaskemaskine. Det er for mig et kæmpe plus i forhold til hygiejne. Jeg skyller altid alt vores badelegetøj godt efter brug, men ind imellem får det lige en tur i opvaskeren. Så er der ren leg med god samvittighed igen.

Vi har testet de små havdyr og ubåden med den søde lille mand. De små havdyr kan enten flyde i overfladen eller fyldes med vand, som hældes ud i en lille stråle. De er vildt kære og i fine farver. Alt legetøjet fra PlanToys er i øvrigt farvet med frugtfarve. De små havdyr er super at holde på for den lille babyhånd, og rigtig fine at gumle på, på hver deres måde pga. formerne. Ubåden kan også flyde i overfladen med manden i det lille hul. Hvis man dykker den, så den fyldes med vand, stiger den lille mand op til overfladen. Fint, ikke?

Noget andet jeg elsker ved PlanToys (altså udover at det er en gennemført bæredygtig virksomhed) er, at de er rigtig gode til at designe pænt legetøj – se bare her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Lena
  april 26, 2015 at 7:19 pm

  Sikke skønt legetøj, tænker det er en super barselsgave til min kommende nevø :)
  Og skønne billeder af Luc :)
  Kh Lena

  • Reply
   Tine
   maj 12, 2015 at 6:47 pm

   Tusind tak, Lena. :) Badelegetøjet er virkelig godt, så tænker også det ville være en super god gave at give.

   Tillykke med den kommende nevø.

   Kh Tine

Skriv et svar