EN FANT, Gro, Forkids/Stjerne og Sebra lagersalg - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler shopping

EN FANT, Gro, Forkids/Stjerne og Sebra lagersalg

aw14-stjernestvler

Når man bor i det vilde vest, er det sjældent der er et lagersalg i nærheden. De fleste afholdes i København (og Aarhus), og jeg må ærligt indrømme, at jeg nogle gange drømmer mig en tur til København – alene på grund af et lagersalg. Hvem vil ikke gerne gøre gode kup?

Men se nu bare her… Hele fire lagersalg i nærheden i løbet af den næste halvanden uge. Og tre af dem er endda i Esbjerg. :)

Det første lagersalg er ved EN FANT i Give på fredag d. 31/10. Her er hvad EN FANT selv skriver om lagersalget:

Fredag den 31. oktober 2014 afholder EN FANT lagersalg sammen med de to andre børnebrands; FIXONI og YOU KIDS. Lagersalget finder sted på Bæksgårdvej 3, 7323 Give. Dørene åbnes kl.12.00, og arrangementet fortsætter frem til kl. 17.00.

Der modtages både kontanter og dankort. Vi har lavet et ammehjørne, og der er mulighed for at have barnevognen med ind til de, der har behov for det. Samtidig har vi sørget for, at der bliver stillet en pølsevogn op udenfor, hvis sulten skulle melde sig, inden I går hjem.

Kom og gør et godt køb. Vi ser frem til at se jer!

gro-lagersalg

Det næste lagersalg er ved Gro, som netop har holdt lagersalg i Odense og København. Man kunne forestille sig at det er rester derfra, men mon ikke der stadig er noget at komme efter..?

Priserne i Odense var således: 1. sortering: 3 stk for 200, 3 stk for 400, 3 stk for 500 kr. 2. sortering: (el. ældre varer) 6 stk. for 200 kr.

lagersalg-esbjerg

Forkids og Stjerne er ikke nogle mærker jeg er så bekendt med. Fleur har haft en enkelt body fra Stjerne, som jeg husker som god kvalitet. Jeg tror lige jeg skal et smut forbi et af dagene, og kigge efter lidt til Fleur. Ikke at hun mangler, men der kan altid klemmes lidt mere leo i skabet, ikke? ;)

Det sidste lagersalg i rækken er hos Sebra. Jeg har i en længere periode gået udenom Sebra, da jeg blev lidt træt af vilde farver og all over print. Den nyeste kollektion fra Sebra er dog en helt anden med lyse pasteller og super fine møbler, og jeg er solgt til flere ting derfra. Derfor overvejer jeg lidt at tage til lagersalget og finde noget til børnenes værelser. Her er hvad Sebra selv skriver om lagersalget:

Så er den tid på året kommet, hvor Sebra slår dørene op for endnu et lagersalg.

VI AFHOLDER LAGERSALG LØRDAG D. 8. NOVEMBER
KL. 10.00-13.00 PÅ STÆREVEJ 11, 6705 ESBJERG Ø

Vi elsker børn, og derfor anbefaler vi også på det kraftigste, at I ikke tager børnene med, da der typisk er rigtig, rigtig mange mennesker.

 • Vær opmærksom på, at der ikke må medbringes barnevogne
 • Vi sælger kun udgåede varer, 2. sorteringsvarer samt kollektionsprøver.
 • Der kan betales med dankort – medbring dog kontanter i tilfælde af systemnedbrud.
 • Varerne købes som beset, uden retur- eller fortrydelsesret

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Mange hilsner
Sebraerne

Jeg håber, at I kan bruge mine tips. Hvis I tager til nogle af lagersalgene, vil jeg super gerne høre om Jeres oplevelse og eventuelle køb. Jeg skal selvfølgelig også nok lave et indlæg om de lagersalg jeg tager til. :)

★★★ Har du set konkurrencen om en EGG helmet her på bloggen? Du kan stadig nå at deltage lige her. ★★★

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Ida
  oktober 30, 2014 at 8:41 am

  Årh, endelig nogle lækre lagersalg i Jylland! Heldige dig at være lige i nærheden. Jeg ku’ i hvert fald hurtigt finde på en alenlang ønskeliste hos både Gro og En Fant… Skal du afsted?

  • Reply
   Tine
   oktober 30, 2014 at 9:57 pm

   Ja, det er helt vildt med tre lige om hjørnet. Give er en times kørsel herfra, så stadig overkommeligt.

   Som du har set på Instagram, var jeg ved EN FANT i dag. Var liiidt stresset pga. smågnaven Fleur og Pierre, og Luc som var sulten og skulle have ren ble af to omgange. ;) Men jeg fik en rigtig god snak med Lene og så alle de fine sager, og sluttede af med en hurtig runde på lagersalget. Måske du skal afsted næste gang? Der var i hvert fald en masse fint. :)

   Hvis alt går vel, tager jeg til Gro på lørdag. ;)

 • Reply
  Cecilie
  oktober 31, 2014 at 8:00 am

  Fixonis lagersalg er altid godt, fik købt sandaler til mine børn i sommers til 125,- pr. par, deres tøj er jeg ikke så vild med rent stil mæssig, men de har nogle gode priser og et stort udvalg. Gro´s lagersalg var jeg til sidste år i Odense, endte med ikke at købe noget, da jeg synes det var for dyrt. Men som garvet lagersalgs entusiast så er jeg nok også mere kritisk end de fleste :-)

Skriv et svar