Opskrift på de bedste amerikanske pandekager

bedste-amerikanske-pandekager

Når vi rigtig skal søndagshygge, bager vi gerne disse lækre amerikanske pandekager. Opskriften er super nem at gå til, og når man – som jeg, har en blinispande, er de super hurtige at lave.

Vi spiser gerne de amerikanske pandekager med den lækre Nocciolata fra Rigoni (Urtekram) eller Nutella med bananskiver ovenpå. Uhhmm, det smager altså bare godt!

Opskriften giver ca. 35 stk. små pandekager.

300g hvedemel
4 spsk sukker
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
6 spsk olie
2,5 dl kærnemælk
2 dl mælk
2 æg

Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål. Pisk olie, kærnemælk, mælk og æg i en anden skål. Bland indholdet af de to skåle og pisk til dejen er jævn.
Varm en pande op til jævn varme. De amerikanske pandekager steges evt. i lidt smør, og kan vendes når der overfladen er fyldt med bobler.

Jeg varierer nogle gange pandekagerne og tilsætter enten blåbær eller bananskiver inden jeg vender pandekagen. Det er også rigtig lækkert.
Pandekagerne er i øvrigt meget velegnet til brunch. Herhjemme er der intet brunch bord uden amerikanske pandekager.

Bon appétit!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *