Til fotograf

I dag har været en af de travle, men gode dage.
Vi startede dagen kl. 6, og gjorde klar til en tur i svømmeren med Fleurs veninde Thit og hendes mor. Derefter gik turen direkte i mødregruppe, og et par timer efter vi kom hjem, gjorde vi klar til endnu en tur… Vi skulle nemlig til fotograf, da der skal bruges nye billeder af de ansatte på mit arbejde. Så det nederste billede var det vi kom for, det andet var bare bonus.

Der blev taget rigtig mange flotte billeder, så dette er bare et lille, men fint udvalg, som jeg lige havde lyst til at dele. Og hey, Fleur sov næsten to en halv time i formiddags. Halleluja! (det fik så lige mine tanker hen på denne udgave af en smuk sang)

21 thoughts on “Til fotograf

 1. Hvor er I fine Tine… der er altså et eller andet ubeskriveligt sødt over jeres lille familie.. det skal ikke opfattes negativt – som huller i tænderne . Men jeg bliver så rørt over at se jer.. og ved ikke hvorfor!

 2. Jaja, behøver vist ikke gentage: Altså I smukke mennesker.
  Og så er jeg ret imponeret over at den lille Fleur ser så glad og smilende ud på alle billederne. Sejt!! :)

  KH

 3. Fine billeder! Det sidste er blevet rigtig godt af dig, puha, vi skal også have taget nye billeder på mit arbejde..jeg bliver bare aldrig ligeså pæn som jeg selv synes jeg godt kunne tage mig ud ;o) Hehe! Ha en god weekend!

 4. Sikke mange flotte billeder! Løfte-billederne af Fleur er bare rigtig gode.

  Lidt pinligt, men jeg har aldrig fået taget mig sammen til at komme til fotograf med nogen af pigerne. Det burde jeg virkelig få gjort noget ved for det vokser jo som bare pokker. :)

 5. Aj hvor er det bare nogle fantastiske billeder. I ser så smukke og glade ud alle 3. Iiih hvor ville jeg ønske at vi havde fået taget os sammen til at få taget sådan nogle billeder mens ungerne var bittesmå. Er sikker på at både i og Fleur vil komme til at kigge tilbage på de billeder igen og igen i mange år frem i tiden og at de så endda bare er kommet med som bonus til et jobfoto. Hey det er da fantastisk (:

 6. Hold nu op, hvor er I bare søde allesammen! Tusind tak for alle Jeres søde ord, det er bare så sødt af Jer. Vi er selv rigtig glade for billederne, og det var altså bare en fed bonus.

  Jeg hader (som så mange andre) at få taget billeder, men synes egentlig jeg ser okay ud her. :-)

  Selvom det kan være dyrt at gå til fotograf, vil jeg alligevel anbefale Jer at få taget sådanne billeder. Måske et julegaveønske? ;-)

  Masser af kram og kærlige hilsner,

  Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *