Turen går til... - det bedste jeg ved ...
på tur

Turen går til…

legoland-maj1 legoland-maj2 legoland-maj

I søndags var vi på sæsonens første tur til Legoland, og vi havde virkelig en skøn dag. Tempoet var stille og roligt, og helt på Fleurs (og Lucs) præmisser. Vi har købt sæsonpas i år, da vi ikke har de store planer for sommeren. Med kun tre kvarters kørsel til Billund er det en hyggelig lille udflugt, som skaber mange gode minder.

Som datter af en (tidligere) Lego ansat, har jeg altid været meget i Legoland. Stedet har en særlig betydning for mig, og jeg tænker ofte tilbage på de ekstremt mange ture i Kålormen, som var det helt store hit dengang.

Turen i søndags var Lucs første, og Fleur var så sød til at vise Legoland frem for ham. “Se her Bassemand, her er flyvemaskinerne. Dem er du for lille til”. Det var simpelthen så kært. ♡

legoland-maj4 legoland-maj3

Sidste år var vi i Legoland to gange, og begge gange havde vi en super skøn tur. Fleur var dog lige lille nok til nogle af de vildere ting, men nu hvor hun er 103 cm, kunne hun prøve nogle flere ting denne gang. Vi var lidt spændte på, hvordan hun ville tage de vilde ting, men det gik over al forventning. Hun nød det, og ville prøve igen og igen. SÅ fedt at se!

Det er en lidt dyr fornøjelse at købe sæsonpas, men omvendt får man også bare så mange gode timer, og man kan tage af sted til kun et par timers hygge, hvis lysten er til det. Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at elske de her sæsonpas og den hygge vi sammen får i Legoland. ♡

Har I mon planer om en tur i Legoland i år? Hvis nogle af jer søde læsere skal af sted og ser os deroppe, så sig lige hej, ikke? :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Østfronten
    maj 18, 2015 at 1:10 pm

    Åh, kålormen. Det siger mig et eller andet fra min barndom. Legoland er ikke just et sted, vi besøgte meget – dertil var turen over bæltet med færge (oh, yes, det er længe siden, jeg har været barn) for omfattende.

    Men det er SKØNT med sæsonpas. Vi har til Tivoli. Så betyder det ikke så meget, om man kun er der en time eller to, før humøret (mest børnenes) er til at vende næsen hjem igen.

Skriv et svar