Unisex baby shopping – når kun det bedste er godt nok - det bedste jeg ved ...
baby børnetøj shopping

Unisex baby shopping – når kun det bedste er godt nok

unisex-baby-shopping

1. body // 2. body // 3. body // 4. bamse // 5. strømper (på tilbud lige nu) // 6. strømpebukser // 7. bukser

Hvis jeg skulle shoppe unisex til barselsgave, ville disse være mine klare favoritter. ♡

De bløde bodyer fra MarMar Copenhagen, er vi vildt glade for herhjemme. Kvaliteten er skøn, og pasformen helt i top. Gåstrømperne fra MP er virkelig de bedste strømper til baby. De falder ikke af, strammer ikke og er bare dejlig bløde. Det samme med strømpebukserne fra MP – de er super lækre. Elastikken er dejlig blød om maven, og pasformen er rigtig god til alle størrelser.

By Heritage er et nyt mærke i Lucs garderobe, men umiddelbart tror jeg det bliver en vinder. Pasformen er super, og så er det dejlig blødt. Jeg så det første gang på modemessen i januar, og det er virkelig lækre sager de laver.

Den lille kanin fra Jellycat er svær at komme udenom, når vi taler om lækre barselsgaver. Jellycat laver simpelthen de blødeste bamser, og det kan være svært at vælge en favorit. Kaninen er dog en klassiker, som fåes i flere størrelser og farver.

Jeg vil rigtig gerne høre jeres favoritter… Har I styles der går igen i børnenes garderobe størrelse efter størrelse? Og hvad køber I i barselsgave?

(indlægget indeholder affiliatelinks)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Lisa
    august 11, 2015 at 9:06 am

    Jeg har selv en del body’er fra MarMar til mine piger, de er bare SÅ lækre! De passer helt perfekt på pigerne i huset her. Om der er nogle bestemte styles ved jeg ikke rigtig, de får det der passer, og som kan bruges til mange forskellige formål :)

    Dog køber jeg næsten altid tøj hos http://www.feen-froen.dk/ hvor de har et helt enormt stort udvalg, især i Hummel og MOLO som jeg i stor stil køber.

Skriv et svar