Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Virkelighedens verden - det bedste jeg ved ...
bla bla bla

Virkelighedens verden

I onsdags startede jeg på arbejde, pyyh… Havde godt nok ondt i maven op til, men de sidste tre dage, er gået super godt faktisk. Nu skal vi bare lige finde en god rytme, så kører alt på skinner.

Flytningen gik super godt! Vi havde nogle søde venner til at hjælpe, og det gik overraskende stærkt, med at få alt flyttet. Min mor og søster havde lånt Fleur, så hun hyggede sig gevaldigt imens.

Nu glæder vi os bare til at få (mere) strøm og bad. Vi kan trække strøm fra 1. salen, men ikke til komfur mv. Heldigvis har jeg verdens sødeste mor, som har sendt mad over med færgen, som vi så kunne varme i mikroovnen. Det har været en kæmpe hjælp! Og mmm, mors mad er god! ;-)

Badeværelset satser vi på at være færdige med om en uges tid. Indtil i går, har vi badet i lejligheden. Men nu er nøglerne afleveret, så vi har fået lov, til at bade ved et vennepar.

Er det ikke bare fantastisk, at være omgivet af så søde mennesker?

Billedet er af den kedelige slags i dag – det er noget så spændende, som en udskydning af en bog.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  marts 17, 2012 at 6:43 am

  Heldigvis går det tit overraskende hurtigt med at få flyttet selve tingene. Det er bagefter det godt lige kan tage lidt tid. Og så start på job samtidig, puha, sikke en omgang! Bliver godt at finde rutinen :)

  KH

  PS. Aner ikke hvad udskydning af en bog er ;)

 • Reply
  Frk. Schmetterling
  marts 17, 2012 at 9:12 pm

  Dejligt at høre det hele gik godt. Kan godt huske da jeg for en måned siden skulle påbegynde arbejde efter barsel. Jeg havde også ondt i maven, men nu er det hele heldigvis så småt ved at være hverdag og vi har fundet rytmen. Og så er det jo egentlig skønt at være tilbage på jobbet igen.

  Jeg forstår faktisk heller ikke lige det der med udskydning af en bog. Har det noget med dit arbejde at gøre?

  Vh Tina.

 • Reply
  Tine
  marts 26, 2012 at 8:39 pm

  @Anne – Ja, det tager noget tid at pakke så meget “lort” ud. ;-)

  @Tina – Det er utroligt, så hurtigt det bliver hverdag igen. Man finder hurtigt rytmen, og så kører det bare. Jeg glæder mig allerede til ferie igen, hehe… :-)

  Og så lige fælles omkring udskydning: Havde ikke lige tænkt over, at folk ikke ved hvad en udskydning er. :-) Så godt som jeg lige formår at forklare det kort nu: Når jeg får en færdig fil fra en kunde, skal den gøres klar til tryk. Det gør jeg ved at sætte den op (udskyde den) i et program, så den kan køre i trykmaskinen, men samtidig skal der tages højde for, hvordan bogbinderen skal lave den.

  Det er altså lidt svært at forklare, så det er helt okay, hvis I er lidt lost i min forklaring. ;-)

  KH Tine

 • Reply
  Christina
  marts 28, 2012 at 8:36 am

  PUHA Tine – det er vildt hårdt at starte op igen.. Det ser ellers skide godt ud med jeres hjem… fedt! Knus C

Skriv et svar