Sart?! Hvem? Mig?! Naaahh, og så alligevel lidt... - det bedste jeg ved ...
bla bla bla Fleur

Sart?! Hvem? Mig?! Naaahh, og så alligevel lidt…

Fleur’s første svømmetur – knap 12 uger gammel

I dag har Fleur og jeg været i svømmeren med Fleur’s veninde Thit og hendes mor.
Det gik super godt, liiige indtil vi skulle klæde om. Der var Thit’s mor nemlig ved at træde i en lort… Ja, du læste rigtigt – en lort!!! Normalt vil jeg ikke betegne mig selv som sart, men jeg var seriøst ved at kaste op!
Der var åbenbart et barn, der havde tabt en stor lort, uden at moderen opdagede det. For sådan det da hænge sammen, ikke?! Der er vel ingen mennesker der bevidst lader sådan noget ligge?! Selvom den godt nok var meget stor og ret svær at overse der midt på gulvet… Ej fy for pokker hvor var det klamt!

Sarte som vi var, kunne vi selvfølgelig ikke samle andres lort op. Vores eget og vores børns jo, men altså ikke andres, så vi bad en livredder om hjælp. Et spørgsmål om liv eller død? Nej slet ikke, men et spørgsmål om bræk ved siden af lorten…

Det var så dagens klamme indlæg. God tirsdag til alle! :-)

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  august 16, 2011 at 12:54 pm

  ad ad siger jeg bare…

 • Reply
  Anne
  august 16, 2011 at 4:26 pm

  sgu snyd at blive lokket til at det kæreste billede af smuk smuk billede og så handler det om lort.

  hahah.. fedt ;)

  Kh

 • Reply
  Mette Kathrine
  august 16, 2011 at 6:09 pm

  ha ha ha, ja føj!! Og god pointe, bedre med “kun” en lort, end lort OG bræk!

 • Reply
  Mia
  august 16, 2011 at 6:32 pm

  Ha ha…. Minder mig om en historie en gammel barndomsnabo firtalte mig om en tur i svømmehallen, hvor hun selv kom “til at tabe” en lort ude i bruserummet og måtte samle den op mellem to fingre og lade den ploppe ned i toilettet…argh!!
  Yndigt billede af smuksakken.
  Kh Mia

 • Reply
  Tine
  august 18, 2011 at 6:25 pm

  @Louise – Det samme sagde jeg…

  @Anne – Haha, det må du undskylde. :-)

  @Mette Kathrine – Ja, jeg tænkte at der meget værre. Meeen, havde nu ikke kunnet få mig selv til det.

  @Mia – Ej nej nej, hvordan kan sådan noget dog ske? Ej føj for den…

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar