A-Derma Rhealba® Havre - det bedste jeg ved ...
bla bla bla

A-Derma Rhealba® Havre

a-derma

A-Derma har sendt os en pakke med nogle af deres produkter, som vi er i fuld sving med at teste. Egentlig kender jeg ikke så meget til A-Derma, udover at Cytelium drying spray (flasken i midten på billedet) er den de fleste anbefaler mod skoldkopper. Nu var ingen af børnene hårdt ramt af skoldkopper (heldigvis!), men købte faktisk sprayen alligevel. Vi nåede at bruge den én(!) gang. Den var åbenbart så effektiv på Fleur, at hun ikke behøvede mere. ;)

Dermalibour+ cremen (yderst til venstre på billedet) har jeg brugt flere gange til Luc pga. rød numse, og indtil videre er jeg meget begejstret. Den er super effektiv og nem at smøre ud. Rød numse kan virkelig være svært at komme til livs, men denne virker i hvert fald godt på Luc. Da Fleur var lille, havde hun virkelig sart numse. Den blev meget nemt rød, og vi brugte derfor kun vatrondeller ved bleskift. Var hun rød brugte vi kogt vands klude, som altså bare er super effektivt. Umiddelbart tror jeg dog denne creme ville have været god også, i og med den er så mild og nem at smøre ud. A-Derma har dog også lavet en creme specielt til rød numse som lyder rigtig god – se mere her.

A-Derma er synonym med Rhealba® Havre og er det eneste dermokosmetiske mærke baseret på en naturlig plantebaseret aktiv ingrediens. A-Derma har sin oprindelse i det sydvestlige Frankrig, hvor Rhealba® Havren dyrkes.

A-Derma Laboratorierne har dermatologisk ekspertise og udvikler plejeprodukter til den mest sarte hud. Læs mere om hele serien her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med A-Derma, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar