Babystatus

Fleur 3 dage gammel

Fleur blev hele 4 måneder i fredags – puha det går stærkt! Synes jo ikke det er så længe siden hun kom op på min mave. En lille mussepige på 2615 g. og 50 cm lang… Hun var bare så lille og fin! Det er hun selvfølgelig stadig… :-) Vægten siger nu ca. 5400 g. og hun er 62,5 cm lang.

Vi har pakket stort set alt str. 50 væk, og hun kan nu passe det meste i str. 56. Der er både fordele og ulemper, ved at hun ikke bruger større tøj endnu… Den største fordel er selvfølgelig, at vi har mere glæde af tøjet, og den største ulempe er, at jeg bliver ved med at shoppe til hende… ;-)

11 thoughts on “Babystatus

 1. åh nej suk en lille kyssemund hun har.
  ja tiden går alt for hurtig, liam bliver 3 lige om lidt og mener jo bestemt det var i går at han kom til verden….suk…. snart flytter han vel også hjemmefra……suk

 2. Ej okay hvor er hun da bare smuk Tine. Sådan en fin lille en må også godt lige ramme hjemmet her engang (Altså når vi bliver klar ;) )

  KH

 3. Årh, hvor er hun da smuk :-) Jeg har en lille mand, der snart bliver 1 år. Tiden går bare alt for stærkt – men de er nu lækre i alle aldre ;-)

 4. Åh ja, dét er Moster’s Mussepige og Bastian’s lille skønhed af en kusine;-)
  Tiden flyver Søs – tænk nu bliver Bassen snart hele 7 mdr.(!)

  EDTN Søs

  PS.: -og en kæmpe mut-mut til Mosters pige ;-x

 5. Hej piger!

  Tak for de søde ord. Og ja, hun er skøn, smuk, sød og dejlig… ;-)

  Tiden flyver afsted, men forsøger at nyde hvert eneste øjeblik med hende.

  Rigtig god lørdag til Jer alle!

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *