Takkekort

 Fleurs bånd er altså lilla, selvom det vist ser lidt blåt ud her…

Min søde mor og Fleur + min søster og Pierres søster ved døbefonden

Min mor og fætter Bastian

Som tidligere lovet, er her lidt billeder af takkekortene fra brylluppet/barnedåben.
Alle takkekortene indeholdt minimum fem billeder, en håndskrevet tekst (som jeg har valgt at sløre, da jeg har en hæslig håndskrift) og en stemplet cirkel forrest. Stemplerne er som tidligere skrevet hjemmelavet. Til slut blev de samlet med en kuglekæde.

Pierre havde meldt ud, at han havde fået nok, og det havde jeg egentlig også… Havde derfor besluttet, at takkekortene ikke skulle være noget særligt, da jeg ikke orkede mere. Vi havde simpelthen så mange forberedelser op til festen, hvilket var hyggeligt, men også ret stressende til sidst. Det meste af maden var hjemmelavet af Pierre og jeg, så der var tryk på, ugen op til den store dag.

Hov, det var et sidespring! Men da jeg endelig fandt ud af, hvordan takkekortene skulle se ud, greb det alligevel om sig, og der blev brugt mange nætter på at lave allesammen. Hvilket jeg er rigtig glad for nu, når jeg ser på dem.

Fik lige lyst, til at vise lidt madbilleder også, bare fordi…

15 thoughts on “Takkekort

 1. Jøsses, sikke du går all in, hva! Du er sgu SEJ. Jeg er vildt imponeret over det stempel med fam. Rolet. Vildt du kan lave det.
  Igen er det altså bare nogle smukke billeder I fik taget.
  Altså imponerende I lavede det meste a maden selv. Men sikke et arbejde det må have været!!

  Rigtig god søndag
  KRAM

 2. Hold nu op det ser fint ud!! Virkelig gennemført..:)
  Jeg sidder og nørkler med at lave et par stempler mere til vores barnedåbsinvitationer.. Ville utroligt gerne ha’ nogen med ‘Familien Sand’ på.. Men synes det er lidt uoverskueligt at skrive omvendt.. Er der mon ikke en nemmere udvej..? (kalkérpapir eller andet;)
  OG hvor er billederne bare fine! Dejlige minder om jeres dag…
  KH

 3. Sikke nogle smukke takkekort, virkelig fine. Og sikke en fin blog du har, jeg vil med glæde læse med fremover. Skønne madbilleder, ser ud som et virkelig dejligt og gennemført arrangement.
  Hilsen Sarah

 4. Jeg elsker bryllupper, og jeres ser bare ud til at have været forrygende. Igen igen kan jeg svømme helt hen i de smukke billeder og jeres stil. Det er da nogle totalt overskudsagtige takkekort. Håndbilledet er altså vildt sødt.

  Jeg gik selv meget op i brylluppet og der var en gennemført rød tråd, men da jeg nåede efter brylluppet var min bryllupskvote opbrugt, så de blev bare temmelig ordinære og meget pligtbetonende. Ærgerligt, men sådan blev det. :D

 5. Hi hi, kan godt forestille mig at man er fed up efter sådan et arrangement, men hvor er de fine og hvor må du være glad for de nætter du investerede :) de er virkelig gennemført flotte!
  Lækre billeder :)
  Kg Mette

 6. @Lise – Tusind tak! Og velbekomme… ;-)

  @Anne – Hvor er du sød Anne, tusind tak! Det var VILDT hårdt arbejde, men det hele værd, når vi ser tilbage. :-)

  @Søs – Tak søde Søs. <3

  @Eva – Tusind tak!

  @Anne – Gæsterne blev rigtig glade for kortene. Vi sendte de samme kort, ud til dem som ikke var med til festen, men som sendte en hilsen på dagen. Så der blev lavet rigtig mange kort…

  @Anne – Tak! :-) Mht. stemplet – jeg har skrevet Familien Rolet på madpapir, og så spejlvendt det over på et viskelæder. Meget simpelt, men det er rimelig svært at skære pænt ud. Synes dog det blev fint nok… Man må jo også gerne kunne se det er hjemmelavet, ikke? ;-)

  @Tine – Tusind tak, hvor er du sød. :-)

  @Sarah – Tusind tak, og velkommen til! :-)

  @Christina – Du er så sød, tusind tak!

  @Michelle – Mange tak Michelle… :-)

  @Maiken – Tak Maiken! Billedet af hænderne er også et af mine yndlings.
  Min bryllupskvote var virkelig også opbrugt og meget i minus. Men kunne alligevel ikke få mig selv til at lave noget “halvt”. Når nu resten var gennemført, følte jeg at gæsterne ville synes det var nogle tamme takkekort, hvis jeg ikke gjorde det ordenligt. (åndssvagt, I know)

  Tusind tak for Jeres kommentarer søde piger!

  Kærlig hilsen Tine

 7. @Mette – Vi skrev vist samtidig. :-) Jeg er super glad for, at jeg valgte at lave takkekortene “ordenligt”. Ville ærgre mig hvis jeg ikke gjorde det, tror jeg… Og tak! :-)

  Kærlig hilsen Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *