. - det bedste jeg ved ...
bla bla bla test

.

Jeg har som flere andre bloggere, modtaget Bilkas nye gratis magasin, Styleguide, samt en lækker forkælelsespakke.

Selve bladet er OK af et gratis magasin at være. Jeg har det lidt blandet med alle de gratis magasiner, man efterhånden kan få overalt. Altså man skal jo ikke tage det for mere end det er, men synes alligevel man ofte skal pløje sig igennem en del “unødvendigt fyld”. Er man en (teenage) make-up pige, tror jeg nu alligevel bladet vil være interessant.

Jeg har stadig til gode, at prøve alle produkterne, men mascaraen “Volume Million Lashes”, den farvede dagcreme fra Garnier og Caroline Flemings strømpebukser er lækre sager, og kan bestemt anbefales.

Glimmermascaraen som var med i pakken, glæder jeg mig vildt meget til at prøve. Satser på at lokke min svigerinde til at teste den – jeg tror ikke “det stads” klæder mig. ;) Men fin er den i hvert fald.

Bladet kan hentes gratis i butikkerne, eller læses online lige her.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Heidi L
  december 23, 2012 at 12:29 pm

  lækker pakke, kan man få bladet tilsendt? vi bor nemlig langt væk fra en Bilka og laaaaangt ude på landet.. :-)

  • Reply
   Tine
   december 23, 2012 at 8:40 pm

   Jeg tvivler på, at du kan få bladet tilsendt, men du kan jo læse det gratis online også. :) Linket står sidst i indlægget.

  • Reply
   Heidi L
   december 23, 2012 at 9:39 pm

   Tak :-) Jeg har allerede været det igennem, men tænkte at man måske skulle have det pr postordre for at modtage sådan en lækker pakke :-)

Skriv et svar