.

Fleur ved ikke hvad hun vil være til fastelavn. Eller det ved hun måske godt, men jeg kan ikke rigtig få hende til at sige det. Lige for tiden snakker hun meget om biler og næser, men tænker ikke at det er det, hun vil være til fastelavn..?

Hvad skal Jeres børn være?

Jeg har søgt inspiration via Google, og alle billeder er lånt derfra.

32 thoughts on “.

 1. August er meget glad for hajer, fisk mm, så ønsket blev ikke mindre end en leopardhaj… Men hans ønske er blevet opfyldt, og er egentlig godt tilfreds med resultatet. Villads ville til en starte være en spækhugger, men de sidste dage har han mere ønsket at være en Ninjago. Astrid er jeg stadig lidt i tvivl om. Synes det er et underskønt jordbær, du har vist et billede af, så måske hopper jeg på den:-)

 2. Mon ikke man kunne forstørre kyllinge/høne kostumet til voksenstørrelse.
  Tak for inspiration – så ved jeg, hvad jeg skal finde på til en eventuel fastelavnsfest :-)

 3. Det er helt umuligt at vælge, hvilket billede jeg synes er kærest! Kyllingen, Superman, nørden? Nej, det kan jeg ikke :)
  Min dreng er kun 7 måneder til fastelavn, så tror ikke, vi klæder ham ud før næste år. Men næste år skal han vist være golfspiller – efter farens ønske!

  1. Jeg kan heller ikke vælge. Synes virkelig der er nogle søde imellem. Fleur var ikke klædt ud sidste år. Hun startede først i dagpleje ugen efter fastelavn.

 4. Fin inspiration :) Kig evt med hos mig på min pinterest, der er også en del inspiration…
  Jeg laver et mariehøne eller bikostume til Karla, noget med masser af tyl og vinger.

  1. Glemmer lidt Pinterest nogle gange… Dumt! :)

   Vi har faktisk et helt nyt bikostume liggende til Fleur, som vi fik i barselsgave. Så det kan godt ske, det ender op med det (størrelsen er perfekt nu, trods det er en 74), og så får jeg lov til at sy amok næste år.

   Pierres argument er, at det er dumt, at bruge penge på materialer, når vi nu har et liggende. Og det kan jeg jo ikke rigtig argumentere imod. ;)

   Glæder mig til at se Karlas kostume.

 5. Nåårhhhh hvor er de søde… Det går lige op for mig at nu hvor Hector er startet i vuggeren skal han vel også til fastelavn!? Jeg følger lige med her:)

 6. Alberte vil være Mickey Mouse, ikke minnie nej mickey. Og disney er jo ofte no go. Men jeg synes hun selv skal ha lov at vælge, så jeg prøver nok at få lavet et mickey kostume.

  1. Når de er store nok til selv at sige det, synes jeg også de selv skal have lov at vælge. Også selvom jeg er Hello Kitty og prinsesseforskrækket. ;)

   Glæder mig til, at se billede af Mickey Mouse. :)

 7. Hvor er de bare søde de billeder! Kan heller ikke vælge hvem jeg synes der er sødest. Herhjemme skal Noah være den grønne Ninja (det er lego Ninjago inspireret – hvis du nu ikke kender det univers – hos os fylder det rimelig meget!) og Luna vil gerne være lyserød Ninja, så jeg skal i gang med at sy et kostume til hende. Det kunne jeg ikke stå for og mon ikke prinsesse tiden snart kommer, så synes jeg det er lidt sjovt med en sej superhelte Ninja i lyserød :)

  1. Jo jo, jeg kender godt Ninjago. Inden jeg stoppede i BR, nåede jeg at komme lidt ind i det univers. ;)

   Fedt at Luna vil være lyserød Ninja. Glæder mig til at se et billede. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *