.

S T I L L E  L Ø R D A G  –  Det har været meget tiltrængt med weekend denne uge. Vi valgte at holde fri hele uge 1 også, så det var hårdt for os alle at starte i mandags. Men på trods af en hård opstart, var det nu også meget godt med lidt rutine og kollegasnak. Fleur har bestemt også savnet sine små venner fra dagplejen, selvom ferien har været helt fantastisk.

#1
Fredag inden puttetid, lovede jeg Fleur at vi skulle bage fastelavnsboller lørdag. (gæt selv hvem af os der havde lyst til fastelavnsboller ;) Så det første vi gjorde da vi stod op i dag var, at ælte en dej så den kunne hæve om formiddagen. Det var selvfølgelig efter opskrift med riiigelig smør og hjemmelavet creme som fyld – ligesom fastelavnsboller skal være.

#2-3
Trappen er endelig færdig – som i HELT færdig! Det er simpelthen så fedt! Vi er meget tilfredse med valget om den mørkegrå og måden det hele er malet på. På væggen hvor WQ plakaten fra Playtype hænger, har vi planer om at fylde væggen mere eller mindre ud. Men som altid kan det godt tage lidt tid for os, at vælge noget ud. Ikke fordi vi er langt fra hinanden stilmæssigt – slet ikke… Det tager bare tid… Mystisk, I know.

#4
Lampen har Pierre fundet på loftet i garagen. Nu hænger den i viktualierummet – synes den er super fin.

8 thoughts on “.

  1. Jeg synes faktisk også den blev ret fin med de små hjerter. Egentlig kunne jeg godt undvære dem – der er jo sødt nok i alt det andet, men synsmæssigt vil jeg altså ikke undvære dem. Så må man jo tage det ekstra sukker med. ;)

   Og tak, Dorte. Håber I har haft en skøn weekend.

  1. Mange tak, Malene. Det har været skønt at hygge med fastelavnsboller hele weekenden, så synes bestemt også du skal gå i sving. Måske næste weekend..? ;)

 1. Som altid Tine, virkelig dejlige billeder….. Jeg har godt nok ikke selv bagt, men jeg har hevet gammeldags fastelavnsboller med hjem mange gange allerede…. De er bare de bedste. Jeg duer ikke til dem med flødeskum og syltetøj…. Næ nej, stik mig en bolle med masser af creme :-)

  Gangen er også blevet helt vildt flot…. wauw…. det kan godt være det tager lidt tid, men til gengæld er det også gennemført. og skide flot….. thumbs up !!!

  Lyder som en rigtig dejlig ferie….. så kan det bare godt blive påske :-)

  1. Hvor er du sød, Louise – tusind tak.

   Gammeldags fastelavnsboller er uden tvivl de bedste. Uhhmm, nu får jeg lyst til at bage igen. ;)

   Tak for de fine ord om gangen. Vi er yderst tilfredse med resultatet, men det har også holdt hårdt. Nu skal vi bare have noget mere op på væggene. ;)

   Ohh yes, glæder mig meget til påskeferie. Fleur bliver 3 år midt i påsken, så den bliver ret særlig i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *