.

Blot lidt billeder fra mit lille lyse hjørne på førstesalen…
Faldt over billedet fra renoveringen forleden, så synes lige I skal se forskellen. Det er nu slet ikke så vildt at se, som nogle af de andre billeder jeg faldt over, men dem får I at se en anden dag. ;)

Den største forskel her er vist at loftet er til kip med synlige bjælker og selvfølgelig de nye hvidmalede gulve. Trappen har også fået en tur, men er ikke helt færdig endnu. Det er dog meget lidt vi mangler… Alle trinnene er malet med mørkegrå træmaling, og det fungerer super godt. De er slet ikke glatte som frygtet, så vi behøver heldigvis ikke klistre skridsikker tape eller andet på dem. Hurra! ;)

Der mangler stadig lidt dims og pynt på væggene, men vi skal lige finde det rette. Lige nu nyder vi bare vores hjem som det er.

22 thoughts on “.

  1. Mange tak, Christina! Jo, skøn følelse – det er fantastisk at kigge tilbage på.

   Skuffemøblet er ikke hjemmelavet… Jeg tog det med hjem fra forbrændingen, inden det led den store containerdød. ;)

  1. Tak! Ja, det er MIN plads. ;) Den er ikke blevet brugt særlig meget indtil videre, men tænker jeg får mange gode stunder der med en kop kaffe ved min side. ;)

  1. Ja, der er sket ret meget i renoveringen. ;) Synes også det er skønt at sidde ved vinduet i lyset – det er bare noget helt andet end at sidde og kigge ind i en væg.

 1. Hvor ser det lækkert ud!!! Skønt med loft til kip, tænker at det giver en fornemmelse af, at det hele er lidt størrer. Vil se det live snart! ;)

 2. Hej,
  Har læst med på bloggen et stykke tid nu, men må lige sige at det der ser virkelig flot ud. De små sneak peaks man får fra jeres renovering er virkelig inspirerende til man engang selv kaster sig ud i sådan et projekt. Hvor stort er jeres hus?
  Mvh. Stine

  1. Tak for din søde besked, Stine. Det er et K Æ M P E projekt – nok særligt fordi Fleur er så lille, men vi er enige om, at vi aldrig gør det igen. Vi fortryder bestemt ikke vores beslutning omkring dette hus, men for os er det kun noget man gør én gang. ;)

 3. Hvor ser det bare super, super hyggeligt ud søde Tine. Lige sådan et sted man kan hygge med noget kreativt eller bloggen og det ikke betyder det helt vilde om man får ryddet op lige med det samme ;)
  Bliver simpelthen nødt til at se jeres hus live engang!!!

  Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *