. - det bedste jeg ved ...
børneværelse Fleur hjemme hos os loppefund møbler Ole Lukøje

.

L E G E V Æ R E L S E  –  Da vi flyttede ind på førstesalen og fik hvert vores værelse, tømte vi også det rum, der indtil for kort tid siden har været vores allesammens soveværelse.

Det har på mange måder været lidt af en prøvelse, at bo så trængt og tæt pakket i knap halvandet år, men i sidste ende er det jo det hele værd. I og med vi selv laver (stort set) alt i huset, og ikke har et pengetræ i haven, tager tingene tid og nogle gange tager de rigtig lang tid. ;)

Men se nu bare her… Vores gamle soveværelse som ligger i forbindelse med stuen, er endelig blevet til Fleurs legeværelse. Der mangler stadig et møbel til opbevaring af resten af legetøjet – ikke at hun er i overflod af legetøj, men vil gerne have noget der er pænt og overskueligt for Fleur. Der mangler også lidt på væggene, men det skal nok komme. Lige nu er vi alle bare glade for et rum der fungerer…

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  november 11, 2013 at 9:27 pm

  Det ser rigtig fint og rummeligt ud. Det må da også give en rigtig stor tilfredshedsfornemmelse at lave det hele (meste) selv

  • Reply
   Tine
   november 17, 2013 at 8:22 pm

   Tak Christina, og jo – du kan tro det giver en meget stor tilfredshedsfornemmelse at lave stort set alt selv. Men nogle gange kunne det nu være rart, at kunne ringe efter en håndværker. ;)

 • Reply
  Maiken
  november 11, 2013 at 9:48 pm

  Jeg synes det er blevet et mægtig fint rum! Fleur er da også heldigt at have så fine legeomgivelser i stueetagen. Teaksengen er rigtig pæn – og helt sikkert god til både en bogstund og som ekstra seng til overnattende gæster.

  Jeg husker stadig billederne af det gamle hus I købte. Det er jo også en stor forvandling I har givet det, og med lille barn må det virkelig også have været hårdt til tider. Men resultatet er rigtig godt!

  Kunne vi ikke alle godt bruge et pengetræ i haven? Jeg kunne i hvert fald. :)

  • Reply
   Tine
   november 17, 2013 at 8:26 pm

   Tak, Maiken! Vi er super glade for rummet, og ja – sengen er rigtig god til både hyggestunder og en overnattende gæst.

   Når vi selv ser tilbage på huset som da vi købte det, er det fuldstændig vildt at være nået hertil. Endda med Fleur på armen de fleste af timerne… Vi fortryder ikke vores valg, men gør det aldrig igen. ;)

 • Reply
  Camomilla
  november 11, 2013 at 9:55 pm

  Sikke et fint legeværelse! Der er altså noget ved at vente på det man ønsker sig. Forventningens glæde er skøn, synes jeg. Trods ventetiden kan være lang og svær :-) Dejligt ser det ud!

  • Reply
   Tine
   november 17, 2013 at 8:27 pm

   Det er der helt bestemt – vi er SÅ glade for resultatet. Og tak for de søde ord. :)

 • Reply
  Marina Bitsch
  november 12, 2013 at 6:35 am

  Hvor ser det skøn ud. Det må da være luksus at have sit eget legeværelse.. Men kan nu godt forstå, at I har det, når nu I sover på førstesalen. Vi har også et par legekroge nede i stuen – mest praktisk når lille D ikke kan gå på trapper endnu :)

  • Reply
   Tine
   november 17, 2013 at 8:29 pm

   Tak, Marina! Det er mega luksus med legeværelset, men meget lækkert for os alle. Fleur klarer heldigvis selv trapperne op og ned, men det er rart ikke at skulle slæbe legetøj op og ned hele tiden. ;)

 • Reply
  Anita
  november 12, 2013 at 8:20 am

  Sikke et skønt legeværelse. Karla har sit værelse i forlængelse af vores stue/køkken, og det fungerer også virkelig godt, og det betyder at vi ikke behøver at have legehjørner i stuen :)
  Kender i øvrigt godt det med de mange husprojekter og mangel på pengetræer i haven… Vi er lige blevet færdige med Frederikkes værelse, og de næste rum står allerede i kø…

  • Reply
   Tine
   november 17, 2013 at 8:32 pm

   Tak, Anita! Ja, projekter er der nok af som husejer. Man når kun lige at blive færdig med det ene, før det næste står for døren… Men vi hygger os jo også undervejs, og der er nu altså mange glæder som husejer. ;)

 • Reply
  Stine Hoelgaard Johansen
  november 12, 2013 at 4:31 pm

  Hvor ser det fint ud, luftigt og med en super flot køkken:))

  • Reply
   Tine
   november 17, 2013 at 8:33 pm

   Mange tak, Stine. Legekøkkenet har Pierre lavet til Fleur – der bruger hun mange timer på at trylle lækre retter frem. ;)

 • Reply
  Finurligheden
  november 13, 2013 at 7:41 am

  Det ser bare vildt dejligt ud! Rummeligt, lyst og lækkert!

  • Reply
   Tine
   november 17, 2013 at 8:33 pm

   Mange tak! :)

Skriv et svar